4/08/2013

Yo-mekkoja

Ciao!
Nyt kun ollaan selviydytty valmistumisen vaikeimmasta osasta eli kokeista, on aika siirtyä sen vaikeimpaan osaan eli mekkoon. 
Olen jo monta viikkoa yritäänyt netistä löytää The Mekkoa. Tosin en ole vieläkään täysin sata varma, että haluanko ylipäätänsä tilata mekkoa netistä. 
Miksikö? No siinä on aina riskinä, että koot on ihan mitä sattuu ja jollain voi olla sama mekko, varsinkin jos tilaa niinkin tunnetusta paikasta kuin Nelly.com. Tuskin omat valmistujaiseni kuitenkaan kaatuisi täysin, vaikka jollain olisi sama mekko. Itksin itseni uneen vain viikon ajan, ehkä. 
No, anyways tässä teille kuusi löytämääni mekkoa, joita olen pohtinut mahdollisiksi vaihtoehdoiksi. Jos teillä on tiedossa jotain hyviä nettisivuja, joista mekkoja löytyisi niin linkittäkää ihmeessä :) 

// I have survived the most difficult part of my graduation, but now I have to deal with the most difficult part: finding the prefect dress. 
I'm not even sure if I want to order my dress from online, but here is 6 dresses, which I found on the Internet. If you know any good websites with cool dresses let me know :) 

Dress 1. HERE /Dress 2. HERE/ Dress 3. HERE
Dress 4. HERE/Dress 5. HERE/Dress 6. HERE
  Näyttääpä tuo yksi musta mekko hassulta kaiken tämän valkoisen keskellä :D
Mulla on hyvä visio päässä, minkälaisen meko haluan. Mieluiten haluaisin joko punaisen eller valkoisen/samppanjan värisen mekon. Valitettavasti en ole löytänyt houkuttelevaa punaista mekkoa netistä. 
Oma lempparini (ja myös siskoni lemppari) on tuo 2. mekko. Eniten mua houkuttelee ehkä joku tuollainen maximekko. Kaikilla (tai no suurimmalla osalla, ei saa yleistää) on aina lyhyt mekko, joten tekisi mieli repäistä ja laittaa pidempi mekko. Tosin mua jännittää jo etukäteen lennänkö turvalleni lakkia hakiessa, jos on pitkä helma :D
Onneksi tässä on vielä aikaa tätäkin asiaa pohtia. 
Onko teillä lempparia noista mekoista ja minkälaisia mekkoja olette pitäneet/haluaisitte pitää omissa ylppäreissä? :) 

// I have a great vision of the prefect dress in my head. I would want to wear red or white/champagne colored dress. Unfortunately I haven't found suitable red dress form Internet. 
My favorite dress of these is the second. Maxi Dress could be nice, since almost everyone is wearing short dresses. But luckily I have time to think about this. 

XOXO

4 comments:

 1. itseäni kaduttaa, että en tajunnut aikanaan tilata nellystä tai vastaavasta nettikaupasta vaan kiersin tuska hiessä kaikki tampereen ja lähikuntien kaupat moneen kertaan ennen kuin löysin erään "melko okei:n" mekon, johon sitten oli tyytyminen.

  oma lempparini noista sinun vaihtoehdoistasi on nro 4 mutta kaikki sopisivat varmasti hyvin=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi :( Mulla on kyllä tässä yksi matka tiedossa, jossa on aika hyvät shoppailumahdollisuudet eli en ehkä joka tapauksessa Tampereelta mekkoa etsisi, mutta toisaalta se matka on vasta toukokuussa, että en ehkä uskalla laskea sen varaan :D
   Toi nelonen on kyllä ihana! Siinä on ihana toi yläosa :)

   Delete
 2. Anniii en tajuu miten unohdin et oot menossa jenkkeihim ku puhuttiin tästä mut mää kyllä suosittelen että katot sieltä! Siä on niin halpaakin et voit ostaa samantien vaikka kaks! Terveisin aikku:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ahahah :D Toi on kyllä ihan totta! Mutta sit taas mua pelottaa, että jossen löydäkään sieltä mitään enkä sit ehdi enää tilaan :( Tai sit teen silleen, että tilaan Asokselta JA ostan jenkkilästä ;)

   Delete

Thank you <3