4/17/2013

Ihana kevät!


 Ciao!
Mistä tietää, että on kevät? Siitä tietysti, että joutuu tarpomaan lumen sijasta hiekkakasoissa ja ulkona on niin karun näköstä, että melkein silmiin sattuu. Itselleni myös bikerin käyttä ja Converset ovat aika varma merkki, koska sään puolesta ei välttämättä voi erottaa huhtikuuta ja marraskuuta toisistaan. 
Eilen oli se päivä, kun päätin ensimmäistä kertaa vetäistä bikerin päälle. Kyllä se vielä vaati sen lämpimän villapaidan alle, mutta aletaan jo selvästi mennä lämpimään päin. Ah, olen niin iloinen!


// How do you know it's spring? Well here in Finland everything looks ugly and horrible and there is sand everywhere, but for me spring means that I can finally wear my biker jacket and Converses. 
Yesterday was the day I finally did this. Yay, I'm so happy!

Valokuvaus miljöö ei ehkä ollut se paras mahdollisin, mutta itkin jo ilosta pelkästään sen takia, että ulkona pysty ottamaan järkeviä asukuvia. 
 Toivottavasti on yhtä lämmin ilma koko loppuviikon!
Siitä puheenollen loppuviikon suunnitelmina onkin ainakin vierailla Helsingissä, sillä mulla on ensimmäiset pääsykokeet torstaina. Hurjaa! Wish me luck :D 


// The background of my photos is not that pretty, but at least I can take photos of my outfits outside. That's a reason to be happy. 
Next Thursday is my first college entrance exam. 
Wish me luck :D 


 XOXO

No comments:

Post a Comment

Thank you <3