4/29/2013

Pink Monday
Necklace/H&M

Hellurei!
Lievä matkastressi alkoi jo hiestää tuossa viikonloppuna, kun päätin vihdoinkin tehdä jotain päätöksiä pakkauksien suhteen. Yritettiin Essin kanssa hieman pohtia, mitä kaikkea otamme New Yorkiin mukaan. Kauheeta, kun haluaisi ottaa koko garderobin mukaan, mutta kun ei voi, jos haluaa jotain shoppaillakin. Onneksi olen nyt saanut edes jonkun tolkun tähän hommaan niin ei tarvitse hyppiä seuraavaa kolmea päivää ympäri seiniä. 
Seuraavat päivät aionkin viettää viimeisten valmistelujen järkkäilyssä eli en ehdi edes juurikaan vappua viettää, mistä kiitos. Mun vappumoodi on käännetty pois päältä jo kauan aikaa sitten! 
Aion välttää Koskenrantaa kuin ruttoa. Ja niille, jotka eivät Tampereesta juuri mitään tiedä, Koskenranta on the place to be vappuna. Sinne jokainen 9-vuotiaasta ylöspäin suuntaa nokkansa joka Vappu. Joka ikinen kerta, kun olen siellä Vappuani viettänyt verkkokalvoilleni on syöpynyt sellaista kuvaa, jota en todellakaan haluaisi sillä olevan, joten taidan siirtyä hillitynpään ja huomattavasti mukavampaan juhlintaan :D
Mitäs suunnitelmia teillä on Vapulle? Olettaen, että ette mene Koskenrantaan... 


// My trip to New York is only three days away and I have huge problems with my packing! It's difficult to decide whcih clothes,shoes and bags I will take with me. Next three days I'm gonna spend packing, that's for sure!
XOXO

2 comments:

 1. TOsi nätti asu, itsekin olen aivan lääpälläni statement-koruihin! Suunnattoman kivaa blogia muuten kirjoittelet,tykkäilen kovasti! :)

  withasilverlining.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Ne on kyllä munkin suuri intohimon kohde tällä hetkellä :D Kiitos samoin, seuraan blogianne innolla ;)

   Delete

Thank you <3