4/10/2013

Daily Hair Care

Moikka murut!

Ajattelin tehdä teille pienen postauksen hiustenhoidostani. Viime syksynä leikkautin huonot latvani pois, jota olikin varmaan 10 senttiä. Sen jälkeen päätin, että nyt oikeesti alan hoitaa noita latvoja niin, että ne ei menisi jälleen yhtä huonoon kuntoon. 
Tässä teille nyt muutama mun käyttämä tuote, jotka oikeesti on ainakin vaikuttanut mun hiuksiin todella paljon. Toivottovasti joku teistä saa edes vähän irti tästä :) 


// Here is a little post about my daily hair care. Last fall I had to cut my hair, because my hair was in so bad condition. 
Here is few products that have worked for me better than well.  

 
Tuosta Doven Nourishing Oil Care -hoitoaineesta olen aikasemminkin blogissani puhunut.
Näitä öljypohjaisia shampoita ja hoitoaineita on aikas paljon nykyään markkinoilla (esim. Syoss ja Schwarzkopf) ja täytyy kyllä sanoa, että ne ovat hyviä! Itse tykkään juurikin tästä Doven hoitoaineesta siksi, että se on samalla myös vähän niin kuin hiusnaamio. 
Ja vaikka olisi helposti rasvoittuvat hiukset ja karttaisi sen takia öljypohjaisia tuotteita niin ei kannata! Ne kosteuttavat hiusta, mutta eivät jätä hiuksia rasvaisiksi. Ja oi kyllä, olen ottanut vähän asioista selvää :D 


// There is a lot of hair products based on oil, but my favorite is Dove Nourishing Oil Care. 
That balsam is both conditioner and hair mask. 

 
Myöskin rakkaasti hiusöljystäni olen aikaisemmin maininnut blogissani. Silloin se oli vielä uusi enkä ollut sitä niin paljoa käyttänyt, kuin nyt, mutta nyt täytyy sanoa PURE LOVE! Vannon kyllä hiusöljyjen nimeen. Ja kun sitä alkaa käyttää heti latvojen siistimisen jälkeen niin ne kyllä kanssa sitten pysyy hyvässä kunnossa. 
Musta tuntuu, että vaikka kauheesti kaikki alla mainostetaan lämpösuojia ja kuinka niitä pitäisi käyttää niin siltikään kaikki hiustensa kärventäjät ei niitä käytä. Olin ennen yksi näistä ihmisistä, mutta nyt kyllä lämpösuoja kuuluu vakiovarustukseen. Suoristan ja kuivaan hiuksiani niin usein, että lämpösuoja on kyllä melkeinpä pakollinen. Nyt minulla on kokeilussa Aussien Take The Heat -lämpösuoja. Ainoa huono puoli siinä on hinta, muuten aivan loisto tuote! Jättää kivan kiillon hiuksiin. Pienemmälle budjetille löytyy mm. Sunsilkiltä aivan loistava lämpösuoja! Se maksaa noin 4 euroa ja hoitaa hommansa hyvin. Samoin Pantenella on aivan ihanan tuoksuinen lämpösuoja, joka pyörii samassa neljän euron hintaluokassa. 
Viimeistelyyn hiuksissani käytän enimmäkseen hiuslakkaa, kuten varmaan aika moni muukin :D Tuo Garnierin hiuslakka ei varsinaisesti ole hiuslaatuani parantanut millään tasolla, mutta se on kyllä ehdottomasti parhaita lakkoja, mitä minulla on ikinä ollut! 


// I also have done post about my hair oil before, but now when I have used it even more I must say PURE LOVE! I really gonna use hair oils till I die :D 
I think that people don't take heat protection too seriously. I used to be one of those people, but now it's part of my daily use. I love this Aussie's Take The Heat product. It's a bit expensive, though (at least here in Finland). 
This Garnier's hairspray really doesn't have anything to do with my healthier hair, but it's one of the best hairsprays I have ever used!
 

Olen myös hieman kuivashampoon ostamista harkinnut. Jos teillä on vinkata jotain hyvää kuivashampoota niin let me know :D 
Mitkä on teidän hiustenhoidon luottotuotteita? 


// I've been thinking to buy a dry shampoo. If you have any product to recommend, let me know :D 


XOXO

No comments:

Post a Comment

Thank you <3