4/04/2013

21

 Ciao!
Vau, nyt on historiallinen hetki, sillä teen blogini ensimmäisen haasteen! Kaikki varmaan ovat jossain blogissa törmännyt tähän 11 faktaa itsestäni haasteeseen. Sain kahdelta ihmiseltä tämän haasteen, joten päätin yhdistää ne ja toteuttaa tämän hieman eri tavalla, kuin mitä ihmiset ovat yleensä tehnyt. Kaunis kiitos Heta ja Elina :)  
Vastasin molempien haasteen kysymyksiin, joten tässä teille 21 faktaa minusta!


// First challenge of this blog! Wow, historical moment. But unfortunately I'm gonna do this only in Finnish, so sorry! But feel free to use Google Translate, I bet you get good laugh!1. Mikä sinut tekee tällä hetkellä onnelliseksi? 
 Aika monetkin asiat! Olen esimerkiksi superonnellinen siitä, että lukiourani on nyt (todennäköisesti) ohi ja että taas kohta pääsee tekemään uusia asioita.

2. Mikä on heikoin kohtasi?
Ruoka! Elän syödäkseni :D

3. Haluatko jossain vaiheessa elämääsi lapsia?
En ainakaan tällä hetkellä mitenkään erityisesti. Tai en ainakaan välttämättä omia lapsia. Adoptio sen sijaan kuulostaa ihan hyvältä idealta. 

4. Onko sinun vaikea pysyä tavoitteissasi? 
Ette uskokaan miten vaikeaa! Suunnitelmissa pysyminen on kyllä mulle melkeinpä mahdottomuus. Olin ihan yllättynyt, että sain kirjotuksiinkaan ylipäätänsä luettua, kun en ole tunnettu aikataulussa pysyjä. Ehkä tätä tavoitteissa pysymistä pitäisi petrata vähän. 
 
5. Asia, jota tällä hetkellä haluaisit eniten?
Että kesä ja kunnon kevät tulisi! En malta odottaa, että pääse pitämään kaikkia kesä- ja kevätvaatteita. 

6. Lemppari vaatekappaleesi/asusteesi?  
Ehdottomasti rippimekkoni! 
Ostin tämän mekkosen Italiasta Pradan outletista silloin joskus vuonna 2009 vai koskas pääsinkään ripille? :D Mekko mahtuu edelleen päälle ja se on kyllä ehdottomasti lempivaatteeni! Ymmärrätte varmaan, miksi odotan kesää?

7. Oletko jollekin allerginen? 
 Olen itseasiassa! Surullisimmat niistä on kala ja suklaa. Oikeesti, kuinka huono tuuri ihmisellä voi olla? Tykkään lohesta ihan hirveesti ja suklaasta myös. Onneksi olen kuitenkin harjoittanut omaa siedätyshoitoani (vetelemällä niin paljon suklaata kuin mahdollista), joten pystyn kyllä oikeesti syömään näitä ilman suurempia oireita. Olen myös penisiliinille allerginen ja oi kyllä, oireet muistuttavat Quasimodoa :D  
 
  8. Mikä on mielestäsi paras asia blogissasi? 
llä hetkellä on supertyytyväinen blogini ulkoasuun! Sietää kyllä ollakin, koska bloggerissani on joku vika niin, että en pysty muokkamaan ulkoasua. Ehkä pitäisi ottaa jonnekin yhteyttä? :D
 
9. Mikä on paras muistosi liittyen johonkin vuodenaikaan?
Kaikki kesällä tehdyt matkat! En juuri muulloin kuin kesällä matkustakaan, joten ne ovat ehdottomasti parhaita muistoja. Pienempänä käytiin perheeni kanssa joka vuosi ulkomailla, mutta jostain kumman syystä porukat tykkää nykyään matkustella enemmän yksin. Myös kuoron kanssa on tullut matkailtua melko paljon ja ne ovat kyllä aina mitä huipumpia matkoja!
Kesä 2012 Tuulin kanssa Italiassa

Kesä 2012 kuoromatka Tsekkeihin 
Kesä 2012 Italia
 Muutamasta matkasta olenkin kirjoittanut blogi postauksia, joten niihin pääset TÄSTÄ, TÄSTÄ ja TÄSTÄ
 
10. Lempiruokasi?
 Hmm, mulla ei taida kyllä oikein olla mitään lempiruokaa. Tai kaikki hyvä on mun lempiruokaa :D

11. Kuvaile lyhyesti omaa tyyliäsi.
Tykkään erilaisista tyyleistä ja tykkään yhdistellä niitä. Esimerkiksi rakastan 50-luvun Hollywood- tyyliä, mutta pidän myös rikkinäisistä farkkushortseista. Rakastan myös kaikkea ihanaa söpöä ja tyttömäistä. On ihanaa yhdistää erilaisista tyyleistä omanlaisia juttuja muiden tyylien juttuihin. Enpä sen takia oikein osaa laittaa itseäni minkään tietyn tyylin kaarttiin. Kaikki mun silmää miellyttävä luo omaa tyyliäni :)
 
12. Haluaisitko asua jossain muualla kuin Suomessa? Jos joo, niin missä?
Oi kyllä! Suomi on jo nähty. Suuri unelma olisi tietty asua jossain maailman ihanimmissa kaupungeissa, kuten New Yorkissa tai Pariisissa. Mutta sellaisista paikoista, joissa olen oikeasti käynyt parhaita on Firenze ja Wien. Ne ovat molemmat paikkoina tosi romanttisia ja kauniita. Firenze on kyllä ehdottomasti lempikaupunkini Italiassa. 
Firenze 
Wien
 
13. Missä kaikissa maissa olet vieraillut ja mikä niistä oli lemppari?
 Ohnoes, tästä tulee pitkä lista :D Olen käynyt: Ruotsi, Viro, Norja, Tanska, Latvia, Liettua, Hollanti, Saksa, Ranska, Italia, Sveitsi, Itävalta, Tsekki, Slovakia, Puola, Monaco ja Liechtenstein
Suuressa osassa näistä olen ollut melko pienenä, joten mielessäni ei ole silloin ehkä pyörineet kauniit maisemat ja kiinnostavat kultuurikohteet :D Mutta näin myöhemmällä iällä Italialla, erityisesti Toscanalla, on iso paikka sydämessäni. Samoin Ranskalla, etenkin Nizzalla. Myös Monaco oli ihan mahti paikka.
 
14. Pidätkö enemmän rauhallisista koti-illoista vai bileistä ja kavereiden kanssa rellestämisestä? 
Riippuu kyllä ihan päivästä ja seurasta. Nykyään olen kyllä ehkä enemmän kotona luuhaaja. Toisaalta taas jos on oikeen hyvät kemut tiedossa ja parhaat kaverit messissä niin en kyllä juhlia vastustakaan. Nykyään vaan kyllästyn baareissa nopeasti. Kaipaan kunnon kotibileitä! Ne on vissiin kuolleet sukupuuttoon :D 
 
15. Oletko kenkä- vai laukkufriikki? Vai joku muu friikki?
Jokainen, joka minut tuntee voi sanoa, että olen ehdoton kenkäfriikki! Olen kyllä välillä friikki muutenkin, mutta friikkeyteni pääsee oikein valloilleen kenkien kanssa. Mikään ei ole ihanampaa, kuin kaunis kenkäpari :) 
You see what I mean? :D
 
16. Lempielokuvasi? Ei tän hetken lemppari vaan ihan kaikkien aikojen lemppari. 
mä on helppo kysymys! Vastaus on ehdottomasti Breakfast at Tiffany's.
Olen muutenkin enemään vanhojen leffojen kuin uusien leffojen fani. Kaikki Audrey Hepburnin leffat ovat mitä ihanampia! Jos ette ole kyseistä leffaa nähneet KATSOKAA SE, koska olette missanneet klassikon!
Photo: HERE
 17. Mistä lempiaamiaisesi koostuu?
Olen aina ollut tosi huono syömään aamiaista. Kaikki ovat tätä ihmetelleet, mutta kun ei ole vaan nälkä aamulla! Pitkään olen pärjännyt pelkällä kahvilla aamulla. Ilman kahvia olen zombi. Mutta nyt viime aikoina olen päättänyt ryhdistäytyä ja olen opetellut syömään aamiaista. Yleensä se koostuu parista kupista kahvia ja vanilija jugurtista Fitness jurgurttimurojen kera! 
 
18. Mieleisin lemmikki olisi: kilpikonna, käärme, papukaija vai tarantella?
Joku boakäärme olisi aika siisti, mutta kilpikonna on varmaan helpoin. Ja laiskin :
 
19. Jos voittaisit lotossa 1 milj. euroa, mitä tekisit?
Ostaisin megahienon talon jostain lämpimästä ja matkustelisin. Osa varmaan menisi säästöön (vaikken säästää osaakaan) ja osalla varmaan tekisin jotain hyväntekeväisyyttä.
 
20. Jos voisit muuttaa itsestäsi yhden asian, mikä se olisi?
Hmmm tämä on vaikea kysymys! Muuttaisin varmaan itseäni kärsivällisemmäksi. Olen ehkä liian "kaikki nyt heti" -ihminen. 
 
21. Tiedätkö, mikä haluat olla isona?
Joskus olin ihan 100 % varma, mutta enää en oikein tiedä, mitä tarkalleen haluan tehdä. Mutta sen verran tiedän, että jokaisen päivän pitää olla erilainen tai tylsistyn :D 


XOXO 

2 comments:

 1. Kylläpäs tuli ikävä. Ei saa kirjoitella noin annimaisia juttuja!!! :) (esim. aamupalat... tuli niin ikävä ku aattelin sun perusaamuja aina meidän tyttöjeniltojen jälkeen :D koska tuut tänne yökylään??)

  PS. haluan takaisin italiaan. PAHASTI!!

  - arva kuka!!
  umppalumppa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awww mullakin on ikävä umppalumppaani :) Ihanaa kun kommentoit pitkästä aikaaa, sun pitäis tehdä sitä useemmin ;) En voi sille mitään, että kirjoitan annimaisia juttuja :D yökylään oon varmasti tulossa huhtikuun aikana, kun joudun ramppaan siellä pääsykokeissa :)
   Täältä löydät toisen, joka haluaa palavasti Italiaan!

   Delete

Thank you <3