2/13/2012

a fish called Anni


Heippa lapsoset ja hyvää alkavaa viikkoa :) 

Nyt odotan jo ihan kauhulla tätä viikkoa, koska nyt on niin pirun kiireinen viikko ettei koskaan! Tänään pitäisi lukea psykologiaa, koska huomenna koe, ja myös kirjottaa kaksi äikän esseetä... Ajoissa liikkeellä :D Huomenna on siis psykan koe ja huomenna on myös esseiden vika palautuspäivä. Olen tunnettu nopeudestani (Y). Huomenna ollaan suunniteltu myös jotain pientä aktiviteettiä Marin ja Tuulin kanssa ystävänpäivän kunniaksi. Tai ehkä enemmän sen kunniaksi, ettei olla nähty pitkään aikaan :D Itse en oikeen tuosta ystävänpäivästä perusta. Se yleensä vaan masentaa :D Enkä saa koskaan edes lahjoja :( Keskiviikkona onkin sitten tiedossa ravintolaan menoa mun kouluporukan kanssa. Ruuan jälkeen drinkeille ja sitten Setille valmistautumaan henkisesti penkkareihin! Meidän abejen olisi tarkoitus mennä opettajien kanssa syömään ja drinkeille, mutta me ei ihan perustettu tästä ideasta :D Tultiin siihen tulokseen, että meillä on viidestään paljon hauskempaa. Torstaina onkin sitten penkkaireitten ja abishown vuoro. En vielä paljasta, miksi me pukeudutaan, mutta eiköhän se sitten selviä kuvista viimeistään ;) Penkkareitten jälkeen sitten jatkoille ja perjantaina aamulla onkin lähtö abiristeilylle. Ihan hullunmylly koko viikko :D Tässä tulee nyt upea kuvasarja siitä, kuinka Anni yrittää vältellä lukemista ja ottaa sen takia miljoona kuvaa itsestään :D Ei vaan, mulla oli tylsää hypärillä, koska menin kahdeksaksi kouluun, ihan niin kun joka maanantai. Kuitenkin koulussa selviää, että psykologian tunteja olekaan ja koska mulla on hypäri heti niitten tuntien jälkeen niin vähän otti päähän :D Olisin voinut nukkua joku kolme tuntia pidempään, mutta ei! 


Totesin sitten koulussa, etten kyllä varmaan jää sinne neljäksi tunniksi odottelemaan, joten palasin kotiin. Ja en tietenkään niin aikasin jaksanu alkaan kokeeseen pänttäämään tai esseetä kirjoittamaan niin otin sitten järkkärin esille ja otin kuvia :) Älkää pelätkö, en ihan sitä koko hypäriä kuvien ottamiseen käyttänyt! Katsoin myös simpsoneita ;) 


Se voi olla, että mun kokeisiin lukeminen siirtyy yöhön, kun en saa mitään järkevää aikaseks :D Mutta eikös se niin ole, että päivällä tehdään kaikkea kivaa ja yöllä sitten opiskellaan? 


Outfit:Housut ja kauluspaita/H&MTakki/Sokos


Toivottavasti teidän maanantai on hieman järkevämpi kuin omani! Ja toivottavasti viikkonne ei ole läheskään yhtä stressaava (mutta ah, niin ihana!) kuin omani :D Hyvää viikon jatkoa ja palaamisiin miellyttävissä merkeissä ;) 


2 comments:

  1. On muuten ihan sairaan upee nahkatakki! Mistä toi on ostettu? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Ja sokokselta se on ostettu! Muistaakseni oli merkki Ichi :)

      Delete

Thank you <3