2/03/2012

Lievästi jäätävää


Moikkelis lapsoset :) 

On jotenkin rasittavaa aamulla aina pukea päällensä miljoonat vaatteet päällekkäin, kun tuolla on joku Siperian ilmasto! Tällä hetkellä mittari sanoo noin 20 astetta pakkasta. Jokseenkin kylmä siis :) Tänään onneksi saatiin myös välähdyksiä kevään tulosta eli aurinko paistoi! Tosin eipä se aurinko hirveesti sydäntä lämmintä tuolla kylmässä :D Näkymä on kuitenkin todella kaunis, kun katsoo ulos ikkunasta tai ihan oikeasti kävelee siellä. Oltiin tänään Morrin kanssa lenkillä ulkona ja oli kyllä tosi nättiä :) Oli niin kylmä, että Morrillekin piti pukeua takki päälle. Se jostain syystä vastustaa pukeutumista. Se on kyllä aika hellyyttävän näköinen se päällä :D 

Käytävässä oli vähän huono valaistus, anteeksi kuvan (digikamera) laatu :sss 
Morri ei jostain syystä ollut ihan yhtä innoissaan päivän asustaan kun minä :D Vastaantulijatkin oli sitä mieltä, että Morri on tosi söpö :) Ehkä mun pitäisi alkaa ottaa Morrista enemmän päivän asu kuvia.. 

Ei siellä ulkona pärjää ilman isoa huivia, tumppuja, pipoa, untuvatakkia ja Uggeja. Ihan sydämeen sattuu, kun tuolla kaupungilla näkee kuinka ihmiset kävelee converseissa! Onko teinit jotain masokisteja? :ss 

Outfit: Housut ja neule/H&MKengät/UggTakki/Tommy HilfigerHuivi/Emman tekemäPipo/GuessTumput/Stockmann 

Koirani tietää, miten poseerata :::) 

Kuten sanoin, lievästi jäätävä sää tuolla ulkona :D Sinä hetkenä, kun astuin sinne, mun naamalle jähmetty semmonen botoxhymy. Kaikki tietää varmasti, mistä ilmeestä puhun :D Naamaa ei saa pakkasella järkevän näköseks ulkona, kun on niin kylmä. Ja jos joku ei tiedä, mitä ilmettä meinaan niin tässä demostraatio: 


Tolta mää näytin koko sen ajan, kun kävelin ulkona :D Noh, ainakin ihmiset sai musta tosi positiivisen kuvan :D Tai sitten ne ajatteli, kuinka kamalaa on, että noin nuoret käyttää botoxia niin, että naama jähmettyy.... 

Heti, kun pääsin ovesta sisään menin keittään itselleni kaakaota old school meiningillä :D Eli kattilla hellalle ja maito ja kaakaojauhe sinne. 

 
 Käytän kaakaon tekemiseen tälläistä oikeeta kaakaojauhetta, koska en oikeastaan pidä erityisemmin niistä Oboyn tapaisista jauheista. Tolla tulee ehdottomasti parasta kaakaota :) Plus en voi olla ostamatta kaakaojauhetta, jonka nimi on Van Houten, koska jos joku ei tiedä niin Simpsoneissa on hahmo nimeltä Millhouse Van Houten. Nyt kun tämän sanoo ääneen niin ei tää niin hauskaa olekkaan :D 

Mariannekaakaon valmistus: 

1. Maito ja kaakaojauhe kattilaan. 

Itse käytän kaakaon keittämiseen sellaista pientä kattilaa. Maitoa laitat sen verran, kun haluat kaakaota keittää. Tuo oikea kaakaojauhe on tosi voimakasta, että sen kanssa kannattaa olla varovainen. Itse laitoin reilun teelusikallisen verran yhden annoksen maitomäärään. Se oli aika sopiva määrä. 
2. Sokerin lisääminen 

Suosittelen ehdottomasti lisäämään sokeria kaakaoon, koska toi jauhe on íhan sika vahvaa ja siinä ei taida olla juurikaan sokeria. Sokeria kannattaa lisätä sen verran, kun itse tykkää. Itse tykkään melko makeasta kaakaosta niin laitoin ehkä kolme teelusikallista sokeria. 


3. Kiehauta ja lisää Mariannerouhe
Kun kaikki ainekset on lisätty, kiehauta kaakao. Sen jälkeen kaada kaakao mukiin ja lisää sinne haluamasi määtä Mariannerouhetta. Kannattaa laittaa sitä rouhetta melko runsaalla kädellä, että se sitten maistuukin joltain. 
  
Ja kaiken tämän jälkeen nauti Mariannekaakaon ihanasta mausta <3 Itselläni ei sattunut yhtään kuohukermaa olemaan, joten en voinut lisätä kermavaahtoa kaakaon kruunuksi, mutta jos itse sellaista omistat niin antaa mennä vaan :) 

Ja äiti väittää, että noita silmiä ei voi vastustaa. Ja PAH! 

Innostuin vähän kuvaamaan eläimiämme :) ARGH en keksi enää mitään kirjotettavaa :D Ehkä mun on hyvä nyt siirtyä sitten viikonlopun viettoon. Eli nyt alkaa iltapäivä dataus ja nautin vielä kaakaostani kun voin :) Hyvää viikonloppua murut! 

  Tässä on mun viikonloppu suunnitelmat :D

No comments:

Post a Comment

Thank you <3