9/02/2013

Back 2 School


Moikka aivan liian pitkästä aikaa! 
Mulla meni erittäin hauskasti viime viikko orientoitumisessa, mutta valitettavasti melkeinpä joka päivä oli niin paljon jotakin, että blogi jäi tässä kakkoseksi. Mutta nyt taas sain aikaiseksi ottaa kameran kauniiseen käteeni ja läppärin syliini! Tosin tässä oli kyllä myös teknillistä syytä, koska läppärissäni ei ollut mitä lie laajennusta, jonka takia kuvanmuokkasohjelmani ei toiminut. Mutta nyt toimii myös tekniikka niin ei pitäisi olla minkään sorttimentin ongelmia.
Elikkäs koulu ja sitä myöten kylmä ja raaka arki on nyt alkanut. Viime viiko meni tosiaan vielä keveissä meiningeissä (ja myös hyvässä säässä..), mutta tänään sitten alkoi oikea elämä. 
Sen myötä myös sää muuttui ikävän kylmäksi ja sateiseksi. 
Ei vaan, ihan on oikeasti kiva päästä tekemään jotain järkevää pitkästä aikaa. Joku ohjelma päivässä tekee ihan hyvää ja se, että on joku aikataulu. Ei enää nukkumistä kahteentoista asti!
Mitenkäs siellä ruudun toisella puolella on syyskuu lähtenyt käyntiin? 
 

// Now my orientation week is over and that mean cold, hard work! My last week was pretty busy so that's why I've been so silent here on the blog. Or actually I haven't been here at all!
But anyways now my days have some schedule and that's more than great. Now the real school has started and also hard school work. It's actually nice to do something else than just be :D
How your September have started?

2 comments:

 1. Musta tuntuu, että joka vuosi syyskuun ekana päivänä sataa :D Tänään ainakin täällä Tampereella on ollut tosi kaunista.

  Sulla on tosi ihanan värinen läppäri!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tietenkin Tampereella on upee ilma, kun mää en oo siellä :D haha story of my life!
   Helsingissä sen sijaan on ollut true syyssää: sataa ja on kylmä. Vissiin syksy alkaa heti, kun syyskuu alkaa :D

   Delete

Thank you <3