9/07/2013

Syksyn kosmetiikkaa

1. Victor&Rolf Flowerbomb 2. Maybeline Fit Me! sävy Medium Rose 3. Gina Tricot, sävy 109 Champagne 4. H&M Lipstick sävy Wild Thing

Nyt kun syksyn tuloa ei selvästikään voi enää estää niin olen muuttanut kosmetiikkavarastoanikin vähän syksyisempään suuntaan. Flowerbomb on toiminut mulla hyvin niin sanottuna "syystuoksuna". Myöskin vihdoin olen uskaltanut taas kaivaa esiin burgundin sävyisen huulipunani. Se ei jotenkin ihan tähän kesätunnelmaan passannut :D
Ostin myöskin tällä viikolla itselleni vähän tummemman poskipunan. Mulla tulee jotenkin automaattisesti ostettua syksyllä tummansävyisiä meikkejä ja vaatteita.
 Onko teillä jotain niin sanottuja syksyn kosmetiikkajuttuja?


// My favorite cosmetics for the autumn. I go automatically darker when fall starts :D 
Do you have any favorite autumn cosmetics?

3 comments:

 1. Mä oon katellut noita maybellinen poskipunia monesti, näyttävä niin hyvän sävyisiltä, mutta ei ole vielä tarttunut mukaan. Oikeastaan vaihdan meikkivoiteen hieman peittävämpään talvella, ja vöhennän heleyttävien meikkien käyttöä, muuten menen aika lailla samoilla meikeille kesät talvet.

  ReplyDelete
 2. Mä oon katellut noita maybellinen poskipunia monesti, näyttävä niin hyvän sävyisiltä, mutta ei ole vielä tarttunut mukaan. Oikeastaan vaihdan meikkivoiteen hieman peittävämpään talvella, ja vöhennän heleyttävien meikkien käyttöä, muuten menen aika lailla samoilla meikeille kesät talvet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jooo toi sävy toimii ainakin hyvin, kun se ei oo ihan niin tumma kun oikee aurinkopuuteri ja sit ei kuitenkaan niin vaalea kun ihan poskipuna :)
   Mullakin vaihtuu ainakin BB-voide oikeeseen meikkivoiteeseen :D

   Delete

Thank you <3