9/28/2013

Free Weekend

 
Avicii-You Make Me 

 
Moikka taas ystäväiset!
En oikeesti tiedä parempaa tunnetta, kun herääminen vapaapäivään! Ei töitä, ei koulujuttuja, ei yhtään mitään. Nämä on näitä arkipäivien luksusta. 
Olen taas pitkästä aikaa kerennyt lukemaan blogeja (ja ennen kaikkea itse kirjoittamaan sellaista..). 
Noin tuhat lukematonta blogipostausta niin eiköhän tässä kivasti päivä saada kulumaan :D 
En kuitenkaan osaa tätäkään päivää hukkaan heittää, nimittäin siivosin jo aamulla ja vaihdoin lakanatkin. En tiedä mitään parempaa kuin puhtaat lakanat! Oikeesti, mitä tää kertoo mun elämästä...
Illalla näenkin rakasta ystävääni Tuulia. En ymmärrä, miten on mahdollista, että nähdään nykyään varmaan viime vuotta harvemmin, vaikka asuntaan lähempänä toisiamme nyt.. Käsittämätöntä, miten paljon aikaa koulu oikeesti vie. 
Olen nyt niin monena viikonloppuna ravannut Tampereellakin töiden takia (ja tietty ehkä muidenkin asioiden takia, kuten esmes kaverit :D), että on nyt ihan kiva viettää välillä viikonloppua täällä Helsingissäkin. Toivottavasti saan nyt itseäni paremmin niskasta kiinni myös tämän blogin suhteen.. 
Toivotaan, että tämä syksyn alku meinaa mun kohdalla muutosta.
Ihanaa syksyn alkua ystäväiset ja palaamisiin taas!


// I have a free weekend and I couldn't be more happier! No school stuff and no work. This feels like luxury. Although I can't let my free weekend just go buy so today I cleaned my room and in the evening I'm going to meet my dear friend Tuuli. 
It's nice to spend this weekend in Helsinki since I've been in Tampere on so many weekends. 
Maybe I'll do something to improve myself. And maybe this beginning autumn will help me to improve myself.
Hope you have great start with this fall!

No comments:

Post a Comment

Thank you <3