2/28/2013

M.A.C


Ciao! 
Mulla on ollu jo pitkään tarkotuksena tulla kertomaan teille mun rakkaimmasta meikistäni, mutta enpä ole vielä toistaiseksi sitäkään aikaiseksi saanut! Kyseista ripsiväriähän olen tässä jo muutaman vuoden käyttänyt ja varmaan vuoden verran on pitänyt siitä postaus tehdä, mutta perempi myöhään kuin ei milloinkaan :D Ajatus tuli jälleen mieleeni, kun luin eräästä blogista ripsivärihehkutuksen. 


// Post about my favorite make up has been on my mind about an year, but until today I haven't done it. Better do it later than never, right? :D 
Idea of this post came again, when I read a similar post from other blog. 


Kuten varmaan jokainen neitokainen tietää, täydellisen ripsivärin löytäminen on melko haastavaa. 
Oman täydellisen ripsivärini löysin muutama vuosi takaperin Helsingin Stockmannilta ja rakastuin! MACin meikeistä en ollut kuullut, kuin pelkästään hyvää, joten päätinpä ottaa tälläisen Plush Lash nimisen ripsarin kokeiluun. Ripsiväri lupaa (tai ainakin MACin myyjä lupasi) tuuheempia ja pidempiä ripsiä. Ja omalla kohdallani tämä lupaus ainakin pitää! 
Jos nyt joku huonopuoli pitää sanoa niin se, että tätä ripsiväriä voin ostaa Suomesta vaan Helsingistä eller Turusta :D Se tuo vähän lisähaastetta! Mutta onneksi suhteita löytyy Helsinkiin plus vierailen siellä melko usein niin eipä se liioin elämää haittaa. 
Hinta on muistaakseni siinä 15 euron paikkeilla. 
Onko teillä suositella jotain ripsiväriä?


// Like many of us woman knows, perfect mascara is hard to find. I found my mascara, THE mascara, from Helsinki couple years ago. I hadn't heard anything bad about MAC cosmetics so I decided to try this Plush Lash mascara from MAC. It's perfect! My lashes really are longer and denser, as the product promises (or at least the saleslady promised :D)
The only bad thing is that I can get this mascara from my hometown so I have to travel to Helsinki (or Turku) to get one. But it's worth it :D And since I go to Helsinki pretty often it's not really a problem. 
 Can you recommend any mascaras? 


xoxo

No comments:

Post a Comment

Thank you <3