2/11/2013

Jacket LoveOutfit:Jacket/VilaShirt/Gina TricotNecklace/H&M

Ciao! 
Tänään oli hovikuvaajani paikalla kotona, joten sain jonkun järkevän asukuvankin pitkästä aikaa. Yleensä mulla on ollut ongelmana muodostaa kivoja asuja, joita viitsisikin ikuistaa, mutta nyt kivoja asuja kyllä piisaa, mutta ei aikaa niiden kuvaamiseen! Tai lähinnä ei ole aikaa niille, jotka niitä kuvia ottaa :D 
No nyt näette tämän vihreän jakun in action. Ostos on kyllä osottautunut kannattavaksi, koska olen jo keksinyt monen monta asua, mihin saan tämän jakun tungettua! Vielä kun tulisi sellaiset säät, että ei tarvisi laittaa tohon päälle enää untuvatakkia. Oih kevät, missä olet? // Today my personal photographer was at home so she took some outfit pictures. Usually my problem is the lack of good outfits, but past few weeks my problem has been time. I don't have time to take pictures of my outfits and I don't have time for those who could take my pictures. 
Anyway now you see this green jacket in action. I have created many useable outfits around this jacket. If only the spring would come! 
xoxo

No comments:

Post a Comment

Thank you <3