2/04/2013

Black Boots

Outfit: Shirt/JCJeans/Gina TricotBoots/SkopunktenNecklace and bag/H&M  
Ciao!
Ja ihan ensimmäiseksi nöyrimmät anteeksipyyntöni naamani puuttumisesta, mutta jokainen bloggaaja (ja miksei kaikki muutkin) tietää, että joskus kun vaan ottaa itse kuvia niin naama blurraantuu niin, ettei tiedä onko kuvassa itse vai joku muu. Tänään oli sitten sellainen päivä itselläni :D Halusin kuitenkin laittaa teille vähän asusta kuvaa, ja koska siinähän ei naama ole se tärkein juttu niin ehkä pystymme elämään. Ehkä.
Tänä vuonna löysin alennusmyynnistä maailman parhaat mustat saappaat. Aloin jostain syystä kovasti sellaisia himoitsemaan jossain kohtaa ja kun Skopunktenissa ne kävelivät vastaan niin olihan saapikkaat pakko ottaa mukaan. Mutta siis point being, että tollaset mustat perussaappaat on kyllä himo käytännölliset! Menee joka asuun ja mukavat jalassa :) 
Mahtavaa maanantain jatkoa!// So sorry that I had to crop my face off, but sometimes there are just days when your face is blurred in every picture. I had one of these days today :D But since these are outfit photos we can maybe live without my face.
This year I found the most perfect black boots on sale. Basic boots are very practical! They go with almost every outfit! Plus they are nice to wear :) 


xoxo

 

2 comments:

 1. Kiva asu! Noi saappaat on kyllä kivat :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Ja ne on niin kätevät, menee melki kaiken kanssa :D

   Delete

Thank you <3