9/30/2011

I've got the moves like Jagger


Kun yhdistää loistavan bändin ja vielä loistavamman artistin niin tässä on tulos: Moves like Jagger. Oon nyt kuunnellu tota biisiä tässä jonkun pari viikkoa putkeen, se on vaan niin hyvä :D Alkaa heti tehä mieli mennä tanssimaan, kun kuulee sen. Plus tolla musiikkivideolla on aivan ihania vaatteita! 70-luku, always in my heart :) 
Huomatkaa Christinan hattu, kun tuota videota katsotte. Sellainen on ihan PAKKO saada! Ehdoton syksyn hankinta :) Hankinnoista tulikin mieleen, että ensi viikolla onkin sitten Stockan Hullut Päivät ja sehän tarkoittaa aivan hullua rahan kulutusta. Tosin tällä kertaa en itse ajatellut ihan likaa kyseiseen puljuun kuluttaa, kun säästän rahaa siihen kännykkään, mutta ainahan voi käydä katsomassa :) Plus huomasin tänään saapuneesta kuvastosta, että siellä olisi tarjouksessa juurikin sellainen kännykkä, johon rahaa olisin pistämässä. Ehken säästy ostamasta mitään tälläkään kertaa :D 


Tänään aamulla mulla oli kerrankin aikaa oikeesti valmistautua kouluun. En nyt ehkä ihan koulua varten kuitenkaan pelkästään valimistautunut, kun vietin siellä tänään vaan 90 minuuttia :D Mentiin tänään Marin kanssa kaupungille hoitamaan bisneksiä ja ajattelin, että voisin pitkästä aikaa edes yrittää näyttää hyvältä :D No kaippa onnistuin siinä ihan hyvin :) Illalla vietetään vielä Essin kanssa vähän leffailtaa. TGIF! 
Hyvää perjantaita kaikille! :) 


P.S. 
Mitäs sanotte blogin uudesta ulkoasusta?  :) Annoin Emmalle luovan vapauden :D


No comments:

Post a Comment

Thank you <3