9/23/2011

HairHeipsan! 

Kesän vähänkin aurinkoiset päivät ovat virallisesti ohi. Ja nyt tietenkin, kun sanon tämän ääneen huomenna on joku aurinkoisin päivä ikinä :D Tiistaina taisi olla viimeisin kerta, kun näin aurinkoa edes vilaukselta. Se taisi olla myös ensimmäinen kerta, kun ylipäätänsä näin aurinkoa sitten koulun alun. Melko masentavaa. Noh, se oli kyllä hyvä päivä, koska sain vihdoinkin 10 cm juurikasvun värjättyä pois! Väristä ei kyllä tullut ihan sitä mitä paketti lupaili, mutta on tääkin ihan kiva :D Se oli joku Garnierin väri, joka lupaili, että jos on tummat hiukset niin se valentaa ne sen sävyseks. Tosin sekin väri oli aika tumman ruskea, mutta hiuksista tuli sitäkin tummemat ja punaset. Eiköhän ahkera peseminen saa nää ihan vähän vaaleemmiks. 


Ensimmäisestä koeviikostakin on selvitty kunnialla, nyt tosin hieman jännitetään niiden tuloksia :D Koeviikon jälkeen on siis vapaa viikonloppu tiedossa. Tänään alotettiin jo Marin ja Tuulin kanssa viikonloppu fiilistelyä. Meidän oli siis tarkoitus mennä lenkille, mutta koska sato (ylläri) niin tehtiinkiin sitten vaan lenkki makuuniin ja ruokakauppaan. Tosin ihan työstä leffan etsiminen kyllä kävi. Ei pitäis koskaan mennä makuuniin ilman, että tietää mitä aikoo vuokrata. Siinä meni ikä ja terveys ja puolet illasta kun yritettiin löytää leffaa, joka kävis kaikille. Pitkien mutkien kautta päädytiin sitten siihen leffaan, mitä Mari alunperinkin ehdotti eli The Notebook. Ruokakaupastakin selvittiin ihan kunnialla ulos eikä edes mennyt sitä kahta tuntia valita ruokaa, tosin kuten aina, siitä piti myös hieman taistella. 
The Notebook oli oikeestaan tosi hyvä ja ihana elokuva, mutta melko masentava. Muhun ainakin tuollaiset rakkaushömppä leffat vaikuttaa aika masentavalla tavalla ja silti löydän itseni aina katsomasta niitä :D Ehkä pitäis kattoo vaan jotain raakaa toimintaa, missä vaan räiskitään kaikkia kuoliaaks. Ainakaan ei oma elämä siinä kohtaa masentais. 
Huomenna onkin sitten isompi kuorokonsertti, joten nyt nukkumaan, että jaksan sitten huomenna laulaa oikeen kunnolla. Hyvää yötä ja hyvää viikonloppua kaikille! :)

No comments:

Post a Comment

Thank you <3