10/02/2011

Come on Barbie, let's go partyHeipsan! 
Tässä oli hieman kuvia elisistä kemuista. Juhlitiin Tuulin synttäreitä vähän isommalla porukalla. Siellä oli varmaan joku 30 ihmistä jossain vaiheessa :D Mutta juu, oli oikein kivaa :) Enimmäkeen siellä oli Tuulin koulukavereita (kuulostipa tyhmältä :D) ja sitten siellä oltiin me, sen yläaste kamut. Oltiin ostettu yhteislahja johon kuului karpalolikööri, drinkkisheikkeri ja taskumatti. Aika perus 18-vuotissynttärilahja siis :D Tosin just eilein mietittiin, kuinka kiva on keksiä aina tän kaveriporukan jäsenille noita lahjoja. Yleensä niihin on panostettu kyllä oikeesti aika paljon. Saa nähdä, mitä itsen tulen kyseiseltä jengiltä samaa :D Odotukset ainakin ovat korkealla. Viimeksi niillä oli ainakin tarkoitus lihottaa mut, kun ne osti mulle semmosen ison Fazerin suklaalevyn, jossa oli varmaan 10 semmosta pienempää levyä :D Gotta love your friends <3  
Omasta mielestäni eilinen outfittini oli myös varsin onnistunut, joten tässä hieman asukuvia, kuvaajana rakas Mari :) 

mekko/Spritstorebleiseri/H&Mkengät/DinSko 

Mulla oli ihan semmonen kasaribarbi fiilis tossa mekossa :D Se on yksi mun lempimekoista. Harmi vaan, että alan kohta oleen liian iso siihen, eilenkin tarvittiin kolme ihmistä ja hakaneula, että se saatiin mun päälle :D Perjantaina se meni vielä ihan loistavasti kiinni! Ei olisi ehkä pitänyt syödä perjantaina sitä pitsaa tai niitä sipsejä.. 

2 comments:

  1. Näistä kuvista välittyy just se tunnelma kuin mikä fiilis mulla on muistissa tosta illasta - babet on parhaita ja kivaa oli :) Kiitos!!
    Umppa-lumppa

    ReplyDelete
  2. onneks kamerassa oli suurimmaks osaks vain näitä mukavia muistoja :)

    ReplyDelete

Thank you <3