9/10/2011

Think pinkTässä on ollut suunnitteilla mun huoneen remontointi jo varmaan vuoden, kun Emma suunnitteli mulle uuden huoneen jonain kouluprojektina. Meillä toiminta on hieman hidasliikkeistä :D Sunnitelmana oli, että tummanvihreä seinäni (Emma asu ennen tässä huoneessa, siksi vihreä seinä) maalattaisiin pinkiksi, ja sitten muutama uusi huonekalu mm. KOKOVARTALOPEILI <3 Mulla ei oo ollut omassa huoneessa ensimmäistäkään kokovartalopeiliä tän viiden vuoden asumisen aikana :D Melko masentavaa, kun sitä tarkemmin ajattelee. Suurimpana ongelmana tässä remontissa on ollut sen maalin löytäminen, mutta tänään pitkä etsiminen päättyi. Mentiin aamulla tutustumaan Emman koululle ja siellä jossain taukotilassa oli aivan täydellisen pinkin sävyinen seinä!

Kuvan värit ovat tietenkin hieman erilaiset kuin in real life, mutta se on aikalailla sen sävynen, mikä on tossa kuvassa vaalein kohta. Äiti ja Emma oli kuulemma molemmat miettiny sitä mulle, mutte sitten ne oli ajatellu, että toi on niin ällöttävä pinkki, ettei Anni sitä kuitenkaan halua. HAH, väärinpä luuli ::) 
Paluumatkalla tunnelma oli katossa autossa. Emman kanssa innostuttiin ottamaan vähän sisaruspotretteja :)

 Kyllä huomaa, että ollaan sukua :) 

Pinkistä puheenollen, kenkäkokelmani sai tänään perheenlisäystä. Tosin tänään ostetut popot ovat urheilukengät, jotka poikkeavat hyvin paljon korkokengistäni :D Aloitin viime viikolla Gogolla, ja en ennestään omistanus sisäkenkiä, jotka on aika oleelliset siellä :D Varasin jo viime viikolla Tampereen Piruetista Glagla nimiset kengät, jotka passaavat tanssimiseen, lenkkeilyyn, sisäurheiluun, uimiseen, kalastukseen yms. ja kaiken tämän lisäksi ne ovat vielä konepestävät! Ne ovat myös ultrakevyet ja niitä saa kivan värisinä :) Suosittelen lämpimästi, jos sisäkenkiä harkitsee. Hintakaan ei ollut paha, joku about 40-50 e. 

2 comments:

 1. hihi Anni The Pink-lover :DD
  muuten luulin et noi kengät on jotain lasten kenkiä :DDDD hupsis  terveisin,
  The Duud

  ReplyDelete
 2. pink is always in my heart ;)) ja saa noit lasten kenkinäkin :D pistää rakas duud miettimään että miksi ostaisin lasten kengät? :D

  ReplyDelete

Thank you <3