8/03/2011

Viime lauantaina koin maata järisyttäviä kahunhetkiä tietokoneeni kanssa. Yritin avata tietokonetta, mutta se väitti, että jossain on joku vika. Soitin tietenkin heti koneen huoltomiehelle eli siis isille, ja se käski odottamaan, että hän tulee kotiin. No tuomio oli aika selvä siinä kohtaa, kun konetta lähettiin korjaamaan. Mitään ei ollut tehtävissä. Koneella oli n. 1000 kappalettani, korvaamattomia kuvia, joita oli ties kuinka monta kansiollista ja muuta materiaalia, jota ehkä olisi voinut tarvita tulevaisuudessa. Ärsyttääkö? Lievästi. Hyvä puoli kuitenkin asiassa on se, että saadaan uusi pöytäkone ja minä saan ihkaoman läppärini!
Kuvia ei kuitenkaan pystytä korvaamaan, ellei ne nyt jollain ihmeen kaupalla ole säilynyt. Mutta ei auta itku markkinoilla, kyllä tästä vielä selvitään :)

2 comments:

  1. meillähän se entinen kone sano kaput mut saatiin kuitenkin kuvat kovalevyltä siirrettyä jotenki kummallisesti mut musiikit lähti bittimaailmaan... :)

    ReplyDelete
  2. Osa mun kuvista on nyt saatu pelastettua ja ilmeisesti kaikki muusiikki, että vahinko on onneks lievempi kuin luulinkaan :D Mutta nyt on jo uudet koneet käytössä niin eipä tässä hätäpäivää enää :)

    ReplyDelete

Thank you <3