8/31/2011

Tarzan and Jane met on a rainy day

Sain tänään Tuulilta hirveet moitteet siitä, etten ole postannut mitään järkevää pitkään aikaan. Okei, myönnettäköön, että en ole ihan liikaa mistään järkevästä viime aikoina kirjoitellut. Mutta ainakin on ollut muutama viikko aikaa keksiä loistavia asioita, mistä postailla! Yksi näistä asioista on itseasiassa ihan tämän päiväinen juttu, nimittäin kännykkään sijoittaminen. Tällä hetkellä luurinani toimii valkoinen Samsungin kosketusnäyttö puhelin, joita näkee ehkä kaikilla ala-asteikäisillä :D Suoraansanoen sen on aika lelu. On se siis ihan mukava kännykkä, ei siinä mitään, mutta omalla kohdallani olen huomannut lieviä puutteita. Ensinnäkin liian kuumalla se toimii kuin hidastetussa elokuvassa ja liian kylmällä toiminta on lähes olematonta. Se myös tykkää sammuttaa itseitseään ja tässä suurin ongelma on se, ettei sitä meinaa saada sitten enää auki :D Ja tämä kännykkä on siis vähän yli vuoden vanha enkä ole edes hirveästi sitä heitellyt.
Tänään kahvikupposen äärellä (med Tuuli) päätin, että ehkä on aika alkaa säästämään uuteen, hieman luudukkaampaan luuriin. Isäni otti tämän uutisen iloisesti vastaan (en varmaan koskaan ole eläessäni säästänyt mihinkään :D) ja lupasi jopa hieman sitten sponssata uutta luuriani. Saa nähdä, koska saan melki puolitonnia kokoon, mutta innolla sitä odotamme :) Kahvin juonti selvästi synnyttää parhaat ideat.
Myöskin yöllä syntyy parhaat ideat, ja sen ansiosta sain tänään otettua vähän asukuviakin :) Kiitos hovikuvaajalle Tuulille ja Tampereen kaupungin kirjastolle :D

  Cafe Mocha <3 
 Asu: sukkahousut ja laukku/H&MHame/ZaraNeule/MangoTakki/DieselHuivi/ÄidinKengät/HesastaLasit/Ray Ban 


No comments:

Post a Comment

Thank you <3