8/20/2011

Moon River, Wider Than a Mile

Tamperelaiset ovat saaneet tässä viikon aikana todistaa historiallista tapahtumaa nimittäin Tammerkosken tyhjennystä! Ensimmäisen kerran kun ajoin tyhjän kosken ohi kouluun luulin, että se on kuivunut :D Lievästi sanottuna tämä veikkaus meni pieleen. Oikea syy on, että siellä on jonkinsortin työmaa. Täytyy sanoa, että harvoin näin karun näköistä paikkaa näkee.

 Aika tosi karun näköinen koski :D 

 
Saimme Marin kanssa idean mennä hyppelemään koskeen kahvikupin äärellä. Tai oikeastaan minä sain hullun idean ja enkä edes juonut kahvia. Tässä kohtaa  mainittakoon, että makusooda on parasta kofeiinitonta juomaa ikinä! Ja melkein terveellistäkin. 

Omenan makuinen makusooda. Ihan törkeen hyvää! Lempparini on kuitenkin ehkä mango. 

Kahvittelun jälkeen lähdimme sitten kulkemaan kohti kuivaa koskea. Kävelimme perjaatteessa kosken päästä päähän ja matkalla tietenkin räpsimme hieman kuviakin. 

Tässä on vähän päivän outfittia. Toppi/H&MTakki/DieselHame/H&MSukkahousut/H&MKengät/HelsinkiLaukku/H&MLasit/H&M 

 
 Tyhjään koskeen menenminen ei varsinaisesti ole sallittua. Mutta koska kaikki muutkin menevät niin mikä meitä estäisi? Onhan se nyt aika historiallista käydä Tammerkoskessa korkkarit jalassa :) Ja meitä esti vain yksi aita, jonka ylittäminen onnistui mitä parhaiten. Tässä hieman kuvia koskireissulta. 

Ainoa tie koskeen ja sen me selvitimme :D 

Löysimme koskesta mm. kännykän ja haavin, joka näkyy myös tuossa kuvassa. Pulloja oli myös älyttömästi. Onneksi sitä ei tyhjennetty vapun jälkeen, en halua edes tietää, mitä sieltä olisi silloin löytynyt :D  Ja loppuun vielä melkein aiheeseen liittyvä biisi Moon River
 
2 comments:

  1. Kiitoskiitos :) Ne ovat myös aivan älyttömän mukavat jalassa!

    ReplyDelete

Thank you <3