8/12/2011

Streets of Gold

                                                           3OH!3-Streets of Gold

 

Siinä oli vähän kuvia Keskustorin ranskalaiselta torilta :) Tänään harrastimme Marin kanssa hieman Tampereen kuvaamista ja näyteikkunashoppailua. Vaikka Tampere on melko pieni kaupunki, se on silti ihan kaunis. Ajattelin, että teidänkin, jotka ette ole Tampereelta, on syytä nähdä parhaita paloja keskustan alueelta. :)

                                                                       Mari ja Hämeensilta :)

                                                                           Leikin turistia :D

                                                                           Tammerkoski :) 

Maisemakuvailun jälkeen siirryimekin sitten shoppailemaan. Tilanne oli melko huolestuttava, sillä kummallakaan meistä ei ollut rahaa ostaa yhtään mitään :( Mm. Biancossa käynti tuotti lieviä ongelmia, kun ei voinutkaan ostaa niitä kaikkia ihania kenkiä <3 Muiskun neuvo kuitenkin oli, että vastapainoksi kannattaa käydä esim. kirpputoreille katsomassa jotain ihan hirveitä vaatteita :D Emme kuitenkaan toteuttaneet tätä suunnitelmaa. Sen sijaan kävelimme isolle Henkalle (keskustassa on kaksi H&M:ää, toinen pieni ja toinen iso) ja valitsemme hirveät mekot ja sovitimme niitä :D Tietinkin uskoimme, että teemme kaikesta huippu hienon näköistä ;) 

Mallit ovat vähintään yhtä söpöjä kuin asut :) 

Löydettiin kyllä myös jotain ihan kivaa sovitettavaa Henkalta :) Mari varsinkin ihastui seuraavaan paitaan. Itsekin ihastuin ihanaan vihreään haalariin :)

                                                                 Mitä sanotte, pitäisikö ostaa? :)

Harrastimme shoppailua myös Vilassa, Koskikeskuksessa ja ihanassa Suprise Me-myymälässä, missä myydään maailman ihanimpia tavaroita! Kuten Mari sanoi, se on loistava paikka ostaa lahja, jos on ideat vähissä. Löysimme sieltä mm. vaaleanpunaisen taskumatin ja jäätelöpuikon näköisen pesusienen :D

                                                           Suunnittelin karvahatun ostoa talveksi.  

                                                                                    Haluun ton synttärilahjaks :D

2 comments:

  1. se taskumatti on MUNMUNMUN!!! katoin niitä jo ikuisuus sitte ja nyt rahoissa meen ostaan sen enneku TE kerkeette!!! :((( snif

    ReplyDelete
  2. Antaa mennä :D enköhän mää jostain löydä itselleni toisen pinkin taskumatin :) Tai sitten ostan sellasen normin ja tuunaan sen ;)

    ReplyDelete

Thank you <3