7/13/2011

Vienna got me vol. 1

Anteeksi ihan näin heti alkuun vähäisistä postauksista, mutta syyni ovat mitä parhaimmat. Viime viikolla saavuin Wienistä. Matkaan lähdettiin lauantaina 2.7.2011 klo 05.00 ! Ajattelin vähän jakaa myös tätä mun postausta Wienistä, koska mulla on ihan älyttömästi kerrottavaa ja kuvia, joten postaan päivä kerrallaan mun matkasta :)Päivä 1: Kysessää oli siis kuoromatka. Wien vei heti mun sydämen. Heti lauantaina päästiin tutustumaan Wienin pitkälle ostoskadulle, jonka varrella oli KAKSI Zaraa. 


Kyseisellä kadulla oli varmaan sata Rolexin ja Swarovskin liikettä. Koska kyseessä oli kuoromatka, tietysti lauloimme myös. Eka jotenkin musiikkiin liittyvä tapahtuma oli heti lauantaina kirkossa, joka sijaitsi tuolla ostoskadulla.  


                        Muut laulaa hartaasti, mutta me marin kanssa posetetaan :D  Tässä siis kirkkoa sisältä. 

Kirkkotilaisuuden jälkeen alkoikin shoppailu aika, mutta eka käytiin syömässä pitsaa, ja voin kertoa, että niin vaikeessa pitsapaikassa en oo koskaan käyny! Siellä oli varmaan neljä eri kassaa minne piti maksaa! Voiko enää vaikeemmin saada pitsaa? Shoppailun jälkeen mentiin sitten illalliselle taks meidän asunnoille ja se sijaitsi jossain korvessa, Jumalan selän takana. Siellä asu myös kanadalaisia ja ausseja. 

     Kuva on kylläkin aamupalalta, mutta pointtina on nyt tää ruokala :D 

Illalla Hennan kanssa sitten tustuttiin yhteen kanadalaiseen kuroon ja ne sitten opetti meille jotain kanadalaisia kansantanhuja. Oikeestaan se oli yllättävän hauskaa :D Kierreltiin myös Marin ja Hennan kanssa ympäri sitä meidän asuntolaa, joka ilmeisesti oli joku koulu. Se oli aika huonossa kunnossa, kun vertaa esim. suomalaisiin kouluhin, muutamaa poikkeusseinää lukuunottamatta. 

    Saatiin joltain aussilta semmoset Austraalia kynät, ja sit vähän leikittiin niillä :D 

No comments:

Post a Comment

Thank you <3