11/01/2012

Hairrrr!

Ciao!

Joku saattoi ehkä huomatakin oikeaan reunaan, Instagramin alle ilmestyneen valokuvan: uskalsin tehdä sen, olkapääpolkka!

// Some of you may have notice the photo on the right side, under the Instagram: I finally did it, I have a shoulder bob! 


Parempia kuvia on kyllä tulossa, koska tämä kuva ei varsinaisesti avaa mitää uusia ulottuvuuksia, mutta ajatushan on tärkein, eiks yeah? Olen kyllä erittäin tyytyväinen päätökseeni! Hiukseni ovat todella hyvässä kunnossa nyt ja oikeastaan olin jo melkein ehtinyt unohtaa, kuinka kivat lyhyemmät hiukset kuitenkin on :D Toivotaan, että ne kasvavat nyt terveinä kohti uusia ulottuvuuksia!
Huomenna on lähtö Helsinkiin töihin (YAY!) eli ette todennäköisesti minusta pariin päivään kuule, mutta jos satutte Helsingin messukeskusessa päin liikkumaan niin saatatte ehkä törmätä ;)


// Better pictures to be come, cos this picture is not very clear, but it is the thought right? I'm very pleased with my decision! My hair feels so much better now and I actually almost forgot, how nice it is to have a shorter hair :D Let's hope that they now grow much better! Tomorrow I will leave to Helsinki to work so you won't be hearing me in few days. 


xoxo

 

10 comments:

 1. heeeei sikakivat et kertonu mitään tämmösestä!! T:Aikku

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahhaa en niin, kun halusin yllättää kaikki :D en kertonu kellekkään ;)

   Delete
 2. Tosi kivat hiukset! Kävin itekkin leikkaamassa jonkin aikaa sitten olkapääpituiset hiukset ja oon tosi tyytyväinen :)

  http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

  ps. toi sun banneri on aivan ihana! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) oon kans supertyytyväinen! Ihanaa, että on vihdoin hyväkuntoset hiukaset :D
   Kiitos paljon <3

   Delete
 3. lovely hair! would you like to follow each other? let me know!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you :) I will check out your blog!

   Delete
 4. Toi 'tagit'-juttu on ihan sikakiva!Miten sä oot tehny sen??
  havealaugh-sonja.blogspot.fi Mulla on arvonta menossa, kantsii käydä kattoo:-)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meinaat varmaan noita tageja tuolla sivupalkissa? :) kauhee, kun en osaa selittää :D eli siis ne ilmestyy sinne, kun kirjotat postausta ja sit löydät sieltä oikealta sivupalkista "tunnisteet" kohan ja sit vaan kirjotat erilaisia sanoja ja ne ilmestyy sit tänne itse ulkoasuun :) ja sen otsikkoa voit muokata silleen, että painat tosta työkalun näkösesta hommelista, joka näkyy sun ulkoasussa, kun oot kirjautuneena bloggeriin sisään :)
   Oon tosi huono selittään, että toivottavasti tästä oli ees vähän hyötyä :D

   Delete

Thank you <3