11/20/2012

19th Birthday

Ciao!

Nyt on taas vuodella vanhennuttu! 19 on kyllä sinänsä aika turha ikä, kun ei siinä mitään merkittävää saavuta, mutta toisaalta onhan se viimeinen teinivuosi. Ottakaamme siis kaikki ilo irti siitä!
Oikasti aloitin synttäreiden juhlinnan jo sunnuntaina, kun Emma, Emman poikaystävä (miesystävä, mikä se nyt onkaan :D) ja uusi kissa tuli meille syömään. Uusi kissa nimeltä Soma on aikas soma!

// And again I'm older! Turning 19 is nothing special, but this is my last teenager year. Let's make it special! I actually started celebrating my birthday on Sunday, when my sister Emma and her boyfriend and new kitten came here for dinner. Kitten's name is Soma, which means kind of like "cute" or something like that :D Well she really is cute! 


Sain myös jo sunnuntaina porukoiltani lahja, joka oli rahaa ja pullo ihka oikeaa shamppanjaa! Nyt meni elämä risaseks.
Eilen eli mun oikeana juhlapäivänä mentiin mun kavereiden kanssa syömään ja drinkeille. Oli haastetta löytää Tampereelta paikka, joka myy maanantaisin drinkkejä :D New Yorkiin mentiin ja aika private partyt olikin, kun oltiin ainoat asiakkaat siellä. Ihan älyttömän hyvää ruokaa ja juomaa!

// I also got my present from my parents on Sunday, which was money and real champagne! 
Yesterday was my real birthday so we went out for dinner and cocktails with my friends. Monday is not the best day to go out to have a drink :D But we went to place called New York and it was really a private party, since we were the only customers. Really good food and drinks! 


Pahoitteluni osan kuvien laadusta, mutta pimeä ja kännykkä ei ole paras yhdistelmä. Oli kuitenkin ihan mahtava ilta, näitä lisää! Kiitos rakkahat!

// The quality in some pictures is pretty bad, sorry. It was a really good evening, more these please! Thank you darlings! 


xoxo 

6 comments:

Thank you <3