3/14/2012

Spring Is Just Around The Corner


Moikka taas pitkästä aikaa! 

Syyllistyn jälleen blogin laiminlyöntiin, mutta ehkä kirjotukset ja muuta koulujutut ovat hyvä tekosyy :) Nyt kuitenkin olen täällä taas päiviänne piristämässä! 
Maanantaina oli tosiaan äidinkielen esseen kirjoittaminen. Oli lievästi sanottuna paineita kirjoittaa hyvä essee, koska mun tekstitaito meni niin hyvin, että E:hen on ihan loistavat mahdollisuudet. Noh, siellä oltiin melkein kuusi tuntia, ja vähän alle neljä sivua tuli tekstiä, että toivottavasti nyt edes jollain tasolla meni hyvin. 
Nyt on sitten kevään kirjoitukset mun kohdalla ohi ja onnellisempi en voisi olla tästä asiasta :D On se raskasta yrittää syödä kuudessa tunnissa kaikki eväänsä :) Haha, läppä... 

Oon ihan happyhappy, kun vihdoin ollaan siirtymässä kevään puolelle! Ulkona paistaa aurinko ja on jopa muutama lämpöaste. Tosin yhtenä päivänä hämäännyin tosta ystävästämme auringosta niin, etten tajunnut katsoa mittaria, ja menin sitten ulos ihan valmiina lämpöön, mutta siellä olikin sitten joku kymmnen astetta pakkasta :D Shit happens! Opin kuitenkin virheestäni :D Oli meinaan sen verran kylmä seistä joku 10 minuuttia pysäkillä bussia odotellen villakangastakissa, että ei enää koskaan! 

Kevään kunniaksi tehtiin Marin kanssa kevät slash kesä listat 2012. Niihin tuli 31 kohtaa, jotka pitää suorittaa tulevan kevään ja kesän aikana. Tosin itseni kohdalle lisäsin vielä yhden kohdan nimittäin autokoulun suorittamisen. Saas nähä, miten käy, kun ensi maanantaina astelen autokoulun ovista sisään :) 


En tiedä kuinka hyvin saatte selvää tuosta kuvasta, mutta siellä on kaikenlaista aktiviteettia! Haluan huomauttaa upeasta käsialastani sen verran, että tuossa 5. kohdassa ei suinkaan lue roadtrip Hanko subiin vaan Hanko sushiin. Halusin vaan korjata, ettei tule väärinkäsityksiä, jos ette saa selvää :D Listojen teko on kyllä niin kivaa! Vielä kivempaa on, kun noi pääsee toteuttamaan :D Sitä odotellessa :) 


Olin eilen tosi ovela :) Ostin hiihtolomalla Hennesiltä sellasen pitsimekon (^) ja se on aika lyhyt, joten eilen tajusin, että HEI sitähän vois käyttää myös paitana ja TADAAA! Ylhäällä näette mun oveluuden multihuipentuman :) 

Tänä iltana on tiedossa yksin olemista aka elokuva ja ihan himona ruokaa! Keskiviikko on mässäilypäivä :) Mutta sitä ennen salille, jotta voin sitten hyvällä omatunnolla syödä :D 

P.S Kiitos Marille taas valokuvaamisesta :) En olisi mitään ilman mun kuvaajia! 

Bye lovers! 

No comments:

Post a Comment

Thank you <3