4/09/2012

Uudet TuuletHeippa murut! 

Nyt on aika hieman selventää tämänkin blogin tilannetta, nimittäin muutoksia on tapahtunut melko paljon! Jos joku erehtyi luulemaan, että Tilanne vaatii suklaata on kuollut niin väärinpä luuli! Olen pahoillani, etten ole aikaisemmin ilmoittanut pienestä tauosta, joka tässä nyt on ollut. Syynä on yksinkertaisesti ollut inspiraation puute. Elämässä joskus tulee se vaihe, kun mitään ei tapahdu ja sitä vaan makaa sohvalla ja tämä vaihe iski minuun noin kuukausi sitten. Tässä kohtaa on myöskin ilmioitettava, että blogi koki suurimman muutoksensa siinä, että Emma on jättänyt nyt bloggaamisen, ainakin hetkeksi. Joten tästä lähtien tätä puljua pitää pystyssä vain minä. Tosin olette ehkä saattaaneet huomata, että Emma ei ole toviin kirjoittanut, joten tämän nyt ei pitäisi olla mikään suurin yllätys ever :D Onhan se surullista, että blogin toinen osapuoli jäi nyt tauolle, mutta annetaan Emmalle aikaa ja toivotaan, että joinain päivänä tässä hänkin saa uuden blogi inspiksen :) 

Kuten huomasitte, vaihdoin blogin ulkoasunkin! Uuden aikakauden kunniaksi täytyi tehdä uusi ulkoasu :) Olen melko ylpeä itsestäni, että sain ulkoasun tehtyä. En ole nimittäin mikään tekniikan ihmelapsi ja tälläiset kuvien muokkaamiseen tarkoitetut ohjelmat ovat minulle suuri mysteeri :D En osannut käyttää myöskään bloggeria kauhean hyvin, joten tämä oli suuri saavutus minulta! Emma kun on yleensä hoitanut tämän blogin ulkoasun niin enpä ollut hirveän tietoinen, miten hommat hoidetaan :D Emma kyllä lupasi auttaa uiudistuksessa, mutta onnistuinpa sitten ilman apujakin. Toivottavasti tykkäätte siitä :) Kommentteja saa pistää niin negatiivisessa kuin positiivisessakin mielessä :D 

Kuulumisiani en nyt ala tässä enempää jaarittelemaan, koska belive me, ei kuulu mitään erikoista :D Sen sijaan kerron siitä, kuinka kevät teki ihan tulojaan tänne Tampereelle, kunnes viime viikon maanantaina tuli varmaan 30 cm lunta maahan. Siinä meni se kevät sitten... Mutta nyt jälleen aurinko paistaa ja mittari näyttää plussan puolta. Oltiin sen kunniaksi eilen Veeran kanssa pienellä kävelylenkillä Näsinkalliolla ja räpsittiin sitten muutama kuvakin, kun oli niin kaunis ilma :) Hyvää pääsiäisen loppua ja alkavaa kevättä!

4 comments:

 1. Ihania kuvia ja upea blogi :)

  ReplyDelete
 2. Vitsit, kun on ihania kuvia! Ootte malleja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoskiitos :)Päivä oli kyllä hyvä kuvien ottoon :D

   Delete

Thank you <3