11/18/2011

Nail Art


Voin taas nolona myöntää, että on taas mennyt tovin, kun olen viimeksi tänne kirjoitellut. Mutta oikeesti, ei oo ollu mitään mistä kirjottaa! En oo tehnyt yhtään mitään tässä viime aikoina :D Mutta nyt on kyllä aihetta kirjoittaa, sillä tänään on viimeinen päiväni alaikäisenä! Oi kyllä, täytän huomenna 18 vuotta!!!! Tätä ollaankin odoteltu tässä vaan vuosi :D Mulla ei oo edes mitään erityistä stressiä huomisesta, kun oon hoitanu kaiken niin hyvissä ajoin kuntoon. Esimerkiksi ostin mekon ja kengät joku kaks kuukautta sitten :D Noh, parempi liian ajoissa kuin liian myöhään. Synttärimekkoon littyen kaverini Veera tuli laittamaan tänään mun kynnet synttäri kuntoon. Veera ei ole mikään varsinainen kynsiammattilainen, mutta jälki on vähintään ammatti-ihmisen kädenjälkeä! Mekossani seikkailee turkoosin ja sinisen sävyjä, joten kynnet tehtiin sitten niihin värimaailmoihin sijoittuen. Tässä kuvia vähän vaihevaiheelta miten kynnet saatiin valmiiksi. 

Näitä tarvitset: 
Läpinäkyvä pohjalakka
Turkoosi kynsilakka
Sininen kynsilakka
Glitterkynsilakka
Tietty, jos haluaa tehdä joillain muilla väreillä kun sinisellä niin voi vapaasti käyttää mielikuvitustaan :D

1. Pohjalakka 

Pohjustukseen käytettiin ihan perus läpinäkyvää kynsilakkaa. Loput kynsistä on helpompi tehdä, kun niissä on vähän pohjustusta, kuten meikissäkin :D 

 2.Värillisen kynsilakan tuputus 

Seuraavassa osiossa valitset ensin toisen värillisistäsi kynsilakoista, Veera laittoi mulle ensimmäiseksi turkoosia lakkaa. Levitä lakkaa vähän jollekkin helpolle pinnalle, esim. kirjekuoren päälle. Sitten tuputtele väriä vähän palasella pesusientä tai meikkisientä kynsien kärkiin ja vähän alemmas. Sama toistetaan sitten sillä toisella lakalla siihen päälle. 

 
3. Glitterlakka ja reunojen siistiminen.

Kun on saanut valmiiksi värilliset kerrokset, voi lisätä päälle sitten glitterlakan. Sen jälkeen voi sitten siistiä sormista kynsilakanpoistoaineella ja topsipuikolla ylimenneet lakat. Päälle voi laittaa vielä läpinäkyvää lakkaa antamaan kiiltoa. 


Veera on aika loistava kynsitaiteilija eikö? Tähän loppuun aattelin pistää vielä vähän kuvaa sen omista kynsistä, jotka on tehty samalla tekniikalla, mutta siinä on vähän eri värimaailma :) Toivottovasti inspiroiduitte kynsistä! 

 

5 comments:

 1. Onnittelut täältäkin suunnalta. Mahtavat kynnet tuli. Joskohan sitä itsekkin saisi jotain aikaiseksi:))

  ReplyDelete
 2. Kiitos kiitos :) Ja aivan mahtavat kynnet tuli, tätä palvelua käytän jatkossakin :D

  ReplyDelete
 3. Onnea täysi-ikäisyyden saavuttamisesta Annille! Vietähän mukava synttäripäivä :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos! :) ja vietin kyllä oikein mukavan päivän!

  ReplyDelete

Thank you <3