10/18/2011

I Want Candy


Eilen alkoi kauan odotettu huoneeni remontti! Olen varmaan kirjoittanut aiheesta aikaisemminkin, mutta jos joku ei tiedä niin siis sisareni Emma on suunnitellut minulle uudesn huoneen. Tai siis huoneen remontin :D Asun Emman vanhassa huoneessa, ja sen ajoilta siellä oli muistutuksena sellainen metsänvihreä seinä. Ihan hieno seinä, ei siinä mitään, mutta tuo tumman vihreä ei ole ehkä ihan se mun väri. Sen sijaan seinä maalattiin nyt sitten pinkiksi (huom. EI vaaleanpunaiseksi!) ja se on ehkä enemmän mun juttu :D Oon tällä värivalinnallani vallannut jo kaks huonetta meidän asunnossa, kun silloin aikoinaan, kun tänne muutimme halusin vaaleanpunaiset kaapinovet. Ehkä en terrorisoi tällä värillä enää yhtään enempää tätä asuntoa :D 
Maalausurakka vei muutaman päivän, kun se vihreä seinä piti ensin maalata valkoisella maalilla, jotta sen pinkin pysty lätkäseen siihen päälle. Oli myös lievä ongelma löytää sitä oikeeta pinkkiä, kun tietenkin mulla oli päässä joku visio ja tietenkään sitä visiota ei värinä mistään löytynyt. Mutta itseasiassa toi pinkki, mikä tuossa seinällä nyt on kuvaa melko hyvin mun upeaa visiota! Onhan se aika karkki, mutta se on juuri se, mitä halusinkin :) Huom, jos joku miettii niin siis vaan YKSI seinä maalattiin pinkillä :D

Moppe oli meidän assistentti :D 

 Vielä ei ole remontin aikana mitään suurempia ongelmia ilmestynyt, paitsi maalipurkin avaaminen ja sulkeminen on ollut suuri ongelma :D Paras osa on kyllä vielä tulematta eli SISUSTAMINEN! Huomenna sitten vaan halpojen huonekalujen maailmaan eli Ikeaan. 
P.S Huomatkaa meidän upeat maalausasut :D 

Viimeisessä kuvassa näkyy lopputulos, mutta totta kai se näyttää hieman erilaiselta tietokoneenruudulta. Mutta aika kiva pinkki tuli, eikö? :)

6 comments:

 1. Kiitos, ja onhan tuo kiva piristys nyt, kun alkaa tulee pimeetäkin :) Tumman vihreä oli liian synkeä mulle :D

  ReplyDelete
 2. Mahtavan näköinen, nyt ei enää oo mahdollista erehtyä kenen huoneeseen on astumassa jos avaa oven :) En malttanut kauaa pysyä poissa kun oli niin houkuttelevan kuuloinen se sun visios!
  t. umppa-lumppa

  ReplyDelete
 3. Onpas pirteän värinen seinä! Sopii varmasti tuollaiselle pirtsakalle tytölle :) Piristää varmasti silloinkin, kun ulkona on pimeää, kylmää ja märkää. Tosi kivoja kuvia teistä! Odotan innolla, miltä huoneesi sitten loppuen lopuksi näyttää. Alku näyttää ainakin mielenkiintoiselta ja Emman tietäen lopputuloskin tulee varmasti olemaan upea.

  Mukavia viimeisiä lomapäiviä teille molemmille! Pitäkää hauskaa remontin parissa! :)

  ReplyDelete
 4. ummpa-lumppa: tänään saadaan vielä huonekalutkin paikoilleen, että kunhan tervehdyt niin pääset (melkein) valmista huonetta sitten katsomaan :)
  Iina: Kyllä, seinä todellakin piristää näin märillä ja pimeillä säillä! Kiitos :) Eilen saatiin ostettua melki kaikki uudet huonekalut, että tänään sitten emman kanssa niitä yritämme koota. Ja kun on emma on huoneen suunnitellut niin lopputulos on varmasti upea :) Siitä tulee sitten heti kuvia kunhan saamme sen valmiiksi!

  ReplyDelete

Thank you <3