1/22/2013

Top 3Vaikka olenkin lumen suuri fani ja tykkään tavallaan oikeasti talvesta niin kyllä pakkaset aika paljon kuluttaakin. Talvella iho ja hiukset on ihan kuivat ja tuntuu, että koko ajan vaan naama halkeaa ja hiukset lähtee päästä, joten päätinpä vähän jakaa teille mun suosimia tuotteita, jotka pitää talven kulutusta edes hieman kurissa!

// Even though I'm a huge snowfan and I actually like winter, it's still pretty tough season for your skin and hair. My skin and my hair are always dry in winter so here is my few beauty product tips to keep your hair and skin a little bit more moisturized.    


Kasvot/Face

Päivävoiteena käytän maailaman parhaaksi väitettyä kosteusvoidetta eli Cliniquen kosteusvoidetta. 
Allekirjoitan kyllä ehdottomasti tämän maailman paras kosteusvoide väitteen, koska parempaa kosteusvoidetta saa kyllä hakea! Tuote on täysin hajusteeton ja se jättää iholle ihanan pehmoisen pinnan. Tuote on myös tosi riittoisaa! Tuo pieni pullo on ollut minulla syksystä asti käytössä. 
Ainoa huonopuoli on hinta. Itse ostin tämän pullon lentokentällä, jossa se on tietty halvempi. Ja tätä tuotetta näkyy usein alessa eli sieltä vaan sitä bongailemaan :)

// As a day cream I use this one from Clinique. Some have said that it is the best day cream in the world and I totally agree! The product is scentless and your skin feels so soft after using it. This product also lasts long. I have used this bottle since autumn. Only bad thing is the price, but luckily you can find this product from airports. 

Hiukset/Hair
  Hiuksiin olen löytänyt tälläisen Doven tehohoitoaineen. Itse käytän sitä niin kuin hiusnaamiota. Tämä tuote on kyllä ihan ensimmäistä kertaa käytössä. Kysessä on tälläinen öljyhoitoaine, joka kostetuttaa hiuksia ilman, että hiukset jää ikävän tuntuisiksi. Itse en käytä tätä ihan joka päivä, sillä se kyllä hoitaa hommansa parina käyttökertana viikossa. Oma hiuslaatuni tykkää ainakin kovasti tästä ja hiukset kyllä tuntuu paljon terveemmiltä, kun olen tätä käyttänyt. Näitä öljuhiusnaamio juttuja on nyt kyllä aika paljon markkinoilla, että sieltä vaan valkkaamaan, mikä tuntuu parhaimmalta! En ole ennen näitä Doven hiustenhoitotuotteita kokeillut, joten oli kyllä positiivinen yllätys! Jos on todella huonokuntoiset hiukset niin kannattaa ehdottomasti kokeilla.

// For my hair I have found this Dove nourishing oil care. I have never bought this before. Like the name says it's a oil treatment product, which moisturize your hair. I don't use it every day and it still works perfectly. My hair feel much more healthier after using this. If your hair feels dry, you should try this. 

Yleisrasva/Cream for everything

Tämä on rasva kaikkiin ongelmiin! Ostin tämän alunperin huulirasvaksi, mutta sitä voi tunkea ihan joka ihan joka paikkaan :D Korjaa kaikki ongelmat! Rohtuneet huulet on mun talven suurin ongelma ja tämä tuote on korjannut sen. Myös mun kädet on ihan kuivat ja tätä kun laittaa niihin pahimpiin kohtiin niin jo helpottaa. Ei mikään ihme siis, että Nivea Creme on maailman ostetuin kauneustuote. 

// Here is a cream for every problem! I bought this to fix my dry lip problem, but basically you can put it anywhere :D It solves every problem! My lips are really dry in winter so this product helps for that. Also my hands are really really dry in winter so I put this on the worst parts. No wonder Nivea Creme is the number 1. beauty product in the world!
    

xoxo

No comments:

Post a Comment

Thank you <3