1/14/2013

Koska olet sen arvoinen

Nyt on ollut niin paljon juttua aiheesta hiusöljy, että ajattelin tehdä itsekin sille omistetun postauksen! 
Nyt tammikuussa ostin itselleni ensimmäistä kertaa elämässäni hiusöljyn. Muutaman kerran kampaajalla sitä on päähäni laitettu ja ihana on ollut tunne sen jälkeen. 
Itselläni ainakin (ja veikkaanpa, että muutamalla muullakin :D) latvat menevät helposti aivan uskomattoman huonoon kuntoon. Niistä tulee sellaista kuivaa hamppua, joka on aina takussa. Not good. Hiusöljy todellakin auttaa tähän probleemaan! 

// There is so much fuss about hair oil right now so I decided to dedicate this post to it! 
On this January I bought my very first hair oil. I have tried it few times at hairdresser and the feeling after that is amazing. 
I have problem with my hair endings. They get easily dry and hair oil is a savior! 

 Ensimmäinen hiusöljy kokeiluni on ollut L'orealin Elvital Extraordinary Oil. Tätä öljyä on kahden laista: normaaleille hiuksille ja kuten tämä omani värjätyille hiuksille.
Olin kuullut tästä kyseistä öljystä aika paljon hyvää, joten päädyin siis siihen. Plus öljyn hinta oli suuhteellisen hyvä, joten silläkin saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa :D 
Omalla kohdallani öljy on ainakin toiminut kuin unelma! Tätä öljyä voi käyttää sekä kuiviin että märkiin hiuksiin. Se myös toimii vähän niin kuin lämpösuojana, ja se antaa kiiltoa hiuksiin. Hiusten latvat kyllä tuntuvat ihanan pehmeiltä, kun niihin pistää muutaman tipan öljyä. 
Käytättekö te hiusöljyä ja jos käytätte niin minkä merkkistä?

// My first hair oil trial is Elvital Extraordinary Oil by L'oreal. There is two kind of it: for the normal hair and for the coloured hair.
I heard only good things about this oil so I gave it a try. Plus the price is pretty good :D 
This oil is like dream to me! You can use it both dry and wet hair. It also works as a heat protection and your hair shines after using it. My endings feel so soft after using this. 
Do you guys use hair oil and if so, which brand? 


xoxo

6 comments:

 1. Mä käytän Rich:n Silk Oil Serumia. Ostin Glohairista joskus ja toimii kans kuin unelma... Samoin toiselta kampaajalta (Sokokseltakin saa) ostettu Swarzkopfin (kirjotetaanks se noin?:D) hiusöljy, se vähän tuhdimpi niistä, toimii ihan sikahyvin - suosittelen niitäkin kokeilemaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aattelin kyllä kans seuraavaks kokeilla noita ihan kampaamon tuotteita! Schwarzkopfia on kyllä kehuttu paljon :) Sitä löytyy kanssa ihan marketti hinnoista, mutta se oli kyllä ihan über pieni pullo!

   Delete
 2. Oon aatellut itekin kokeilla hiusöljyä! Muistatko kuinka paljon tuo maksoi ja mistä ostit? :) Kuvailujen perusteella kuulostaa hyvältä tuotteelta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämän ostin Sokokselta, mutta tietääkseni sitä löytyy melkein mistä tahansa marketista :) Hinta oli siinä kympin pintaan, ehkä muutaman euron alle, mutta sekin riippuu paikasta!
   Suosittelen kyllä lämpimästi kokeilemaan :)

   Delete
 3. Itse käytän Sim Sensitiven argan miracle elixiriä :--)Vastaavaa tuotetta kuin marocco oil!!

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. UU no se on varmasti sit tosi hyvää :D

   Delete

Thank you <3