7/16/2012

Kylmän viileä todellisuus

Moikka murut!

Noniin, nyt sitä ollaan takaisin kylmässä todellisuudessa! Vietin kokonaisen viikon lämpimässä satumaassa Italiassa, jossa ei ollu huolen häivääkään, ja Suomessa todellisuus iski kovaa. Täällä on aivan järkyttävän kylmä! Suomalaiseksi jopa minä olen yllättynyt heinäkuun kylmyydestä :D Noh vähän edes lohduttaa se, että en missanut Suomen ainoita hellepäiviä poissaollessani :D
Anyways kerrottavaa on melkeinpä liikkaa, kuvia on sitäkin ennemmän, joten tässä menee joku tovi, kun siirrän noin miljoona (okei ehkä vaan 2000 :D) kuvaa koneelleni, katson ne läpi, valitsen parhaat ja muokkaan ne :D Eli ei ihan lähipäivinä kannata odottaa ultimate Italia postauksia.
Nyt kuitenkin joku sananen ja kuvanen Italian tuliaisistani, joita on jos jonkun moista. Olin säästäny koko kevään ihan vain yhtä tarkoitusta varten nimittäin Italiassa shoppailua varten ja todellakin sitä myös siellä harrastin melko lailla :D On melkeinpä ihme, että sain kaiken mukanani takaisin tänne! Mukaan tarttui mm. kaksi laukkua, kolmet kengät ja kaksi huivia. Sen sijaan en kuitenkaan ostanut yhtään vaatetta! Panostin mielummin kenkiin :D Tulin siihen tulokseen, että Italia on enemminkin kenkien ja nahan luvattu maa kuin vaatteiden. Ne vaatteet, jotka olisi kiinnostanu olivat joku Zarasta tai muista ketjuista, joita Suomestakin löytyy tai sitten niin kalliita, ettei vaan yksinkertaisesti voinut ostaa. Mutta ostossaldoni on siltkin melko hyvä :D Ostin myös oikeasti jotain järkevää!


// I'm back and it's hard to belive how cold and wet it is here! I spend a whole week in warm fairytale land called Italy and the cold hard truth got me. It's terribly cold in here and I'm a finnish person :D 
Well luckily I didn't miss only the hot days of this summer :D
Anyways there's too much to tell, too much pictures to share so I can't write it all down in one post so it might take a while for you to hear about my amazing trip. I have to download all my 2000 pictures in my computer and then select the best of the best. 
But while you're waiting I can tell you about my shoppings in Italy. For example I brought 3 pairs of shoes with me :D But I didn't buy any clothes. Italy is country of leather and shoes, not clothes. All the clothes in Italy were able to buy in Finland or they were too expensive. So my passion in Italy was shoes and accessories. At spring I saved all my money so I could spend them in Italy and the plan really worked :D But I did pretty good investments, I promise! 


Tässä koknaiskuvana, mitä kaikkea tarttui mukaan :) Olin ihan tajuamattani ostanu kaikki jutut mätchäämään toisiinsa! Hiukan nauroin, kun katoin tätä kuvaa ja tajusin sen :D No mutta ainakin ne kaikki menee yhteen, mikä on vaan hyvä asia!

// Here's all my shoppings :) At the moment I didn't realize how good they go together! I laughed watching this picture :D Well it's only a good thing that they all go together so well! 


Tässä kaksi ostamaani huivia. Ensimmäisen kuvan huivi on Liu Jo:lta ja se on täydellinen! Love it :) Alempi kuva on söpöstä Italialaisesta nahkaputiikista, joita on siellä PALJON! Olen pidemmän aikaa etsinyt itselleni cashmere-huivia, mutta niiden hinta on vähän estänyt ostamasta niitä. Nyt kuitenkin löysin alle viidelläkympillä Italiasta täydellisen ison cashmere-huivin ja en voinut vastustaa kiusausta! Puolet siitä on kylläkin villaa, mutta ei haittaa, se on pehmeä ja lämmittää mukavasti :)
'
// Here's  two scarfs that I bought. First one is from Liu Jo and it's perfect! Love it :) And the other is from cute Italien leather shop (that country is full of them!). Cashmere scarf has been my dream for a long time, but they're pretty expensive so I haven't been able to buy one here in Finland. But now I found one under 50 euros so I couldn't resist! 50 % of it is wool but it's still soft and warm so it doesn't matter :) 


Ylemmän kuvan clutch on kotoisin pienestä nahkaputiikista. Tämä oli oikeasti heräteostos, koska en varsinaisesti tarvinnut uutta pikkulaukkua, päin vastoin :D Mutta tulin siihen tulokseen, että jokin aito Italian nahkatuote pitää sieltä ostaa niin päädyin sitten tähän. Se sopii viihteelle ja arkeen eli se on täydellinen :)
Uutta lomppakkoa ja isoa laukkua tarvitsin kipeästi, joten tälläinen kaksikko tarttui mukaani Guessin alennumyynnistä. Ehkä kivoin Guessin laukku ikinä :)

//  Clutch on above is from another little leather shop. I didn't actually need a new clutch but you have to buy something made of leather if you visit in Tuscany. Clutch is good for parties or for shopping. 
New wallet and big handbag are something I relly needed. This two are from Guess :) 


Sitten tuliaisista parhaimpiin eli kenkiin! Ensimmäisen kuvan pinkit korkkarit ovat Zarasta. Ne olivat alessa ja tarvitsin jotkut raikkaan väriset baari/arkikengät ja nämä olivat täydelliset siihen :D
Toisessa kuvassa näkyy rakkauteni: Miu Miu:n sandaalit!! RAKKAUS! Kävimme yhtenä päivänä Outlet alueella (joka on lähellä Firenzeä, jos joku haluaa visiteerata), jossa oli mm. Pradan outlet, josta nämä söpöset löytyivät. Osa merkeistä ja vaatteista oli kyllä sellaisia, että vaikka niiden hinnat oli kuinka alennettuja, ei niihin ollut rahaa. Mutta nämä kenkulit veivät sydämeni ja myös rahani :D Niiden kenkäboxi on niin ihana, että se oli pakko saada Suomeen.
Viimeiset kengät ovat myös sarjaamme heräteostos. Ei, minun ei pitäny ostaa kolmea paria kenkiä, mutta niin vain kävi! Nämä ihanan erikoiset avokkaat veivät sydämeni Volterrassa. Ne ovat avian ihanasta pienestä söpöjen tavaroiden putiikista ostettu. Rakastan uusia ihanuuksiani :)

// And now the most important: shoes! Pink pumps are from Zara. They were on sale and I really needed heels in other colors than balck. These are perfect party shoes and perfect normal heels. 
Picture in the middle is picture of love of my life: sandals by Miu Miu! LOOOOOOVE! Last week we went to a outlet city (which is near to Florence if you wanna visit) and there was for exampel Prada outlet. From there I got my shoes. Most of the labels were way too expensive for me. But sandals took my heart and my money :D 
The last pair of shoes are adorable! I wasn't supposed to buy three pair of shoes but it just happened :D These shoes are from Volterra. They're from some really cute shop. I don't remember the name of it but there was lot of cute shoes and clothes. I love my new babies :) 

Siinä oli aikalailla omat shoppailuni, mutta eipä lista vielä tähän lopu. Ennen kun lähdettiin Italiaan, Tuuli antoi minulle Brysselin tuliaisensa. Hän siis vietti käytännössä koko kesäkuun siellä ja toi minulle tuliaisen, joka korvasi viiden vuoden tuliaiset. Nimittäin maailman söpöimmät KENGÄT! Haha, ihan kun ette olisi niitä jo tarpeeksi nähneet, mutta pakkohan niistä on kuva laittaa :D

// Last but not least I like to show you my souvenir which Tuuli brought me from Brussels. She spent there the whole June, all most :D Here is a new pair of shoes, like you didn't watch them enough all ready :D 


Kirsikka korkkarit! Voiko ihanampaa olla? En usko :) Tässä nyt kuitenkin teille vähintään romaanin pituinen teksti ostoksistani kuvilla höystettynä! Toivottavasti teillä on ollut aikaa lukea tämä kaikki :D Itse matkasta tulee tosiaan kuvia ja tekstiä sitten, kun saan jotain aikaseksi. Ennen syksyä kuitenkin :D

// Cherry heels! Is there any better? I bet not :) So here is a novel with pictures for you about my shoppigs! Hope you have time to read this all :D Like I said I will put some pictures and stories here later. It will be before the fall, I promise :D 

 xoxo


12 comments:

 1. Tosi kivoja ostoksia! :) Rakastan tuota laukkua ja lompakkoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Sama! Rakastan tota laukkua, kun se ei oo ihan samanlainen, mitä kaikilla Tampereen nuorilla on :D Ja lompakko on kyllä vastustamattoman värinen, kun tälläinen pinkin perään olen :D

   Delete
 2. Aivan ihania tuliaisia, varsinkin nuo pinkkisiniset korkkarit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Olen pidemmän aikaa etsinytkin täydellisiä pinkkejä korkkareita ja nyt löytyi :D

   Delete
 3. Aivan mielettömiä kenkiä <3

  ReplyDelete
 4. Hienon ostossaaliin oot keränny. Noi pinkkisiniset korkkarit on mielettömän upeet! :D Guessin laukut on kyllä niin ihania. Hitto kun ne Suomessa maksaa niin paljon :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha olen todellakin :D kiitos :) ne on! olin erittäin iloinen, kun löysin ton 50 % alennuksesta :D

   Delete
 5. voi miten söpöt nuo kirsikkakorkkarit! ihania nuo kaikki, mäki haluuuuun!:D

  heavenisadancefloor.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos :) oon kyllä ihan tyytyväinen tähän saaliiseen :D

   Delete
 6. I find on your blog basic ideas and well achieved.

  ReplyDelete

Thank you <3