7/06/2012

Goodbye!Moikka murut!

Lähdön hetki on nyt erittäin lähellä, niinkin lähellä kuin 6 minuuttia :D Nyt on toivon mukaan kaikki pakattu! Ainakin passi ja hammasharja löytyy, eikös ne ole ne tärkeimmät? Italia kutsuu nyt minua!! Ja kutsuun on pakko vastata :) Löydätte minut seuraavan viikon ajan majoittuneena altaan reunalle, joten ette kuule minusta hetkeen. En lupaa todellakaan, että ensi viikolla tulisi postauta Italiasta käsin, mutta jos nyt innostun iPadilla sitä kokeilemaan niin saatte sitten terveisiä Italiasta :D Hyvää viikkoa teille murut, tiedän, että omani tulee olemaan uskomaton!

// About 6 minutes and I will take off! Hopefully I packed up everything I need. Toothbrush and passport, CHECK! Now Italy is calling me!  Next week you will find me by the pool, so you won't be hearing about me for a week! I might post something hyere with my iPad during my vacation but I won't promise anything! So have a great week, darlings! I know I'll have ;) 

xoxo 

8 comments:

 1. Oi, pääsisimpä itekki johonki lämpimään :--) Hauskaa reissua sulle!

  veerajennianniina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämmintä kyllä kaivataankin, kun ei tää suomen kesä oikeen oo vielä alkanut :D

   Delete
 2. Turvallista matkaa ja pidä hauskaa! :)
  x

  ReplyDelete
 3. Sulle on tunnustus mun blogissa :3

  http://otasukatpois.blogspot.fi/2012/07/rakastettu.html

  ReplyDelete
 4. Mageessa asussa lähdit reissuun :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Oli lievästi sanottuna ongelmia, kun suomessa oli sillon ihan sairaan kuuma ja piti kuitenkin valita samalla myös lentovaatteet ja ilmassa on kylmä :D

   Delete

Thank you <3