6/16/2011

Sun-kissed skin so hot will melt your popsicle

Katy Perry feat. Snoop Dogg- California Gurls

Vaikka kyseessä onkin vuoden vanha kesäbiisi, se saa silti mut ihan kesäfiilikseen! Plus, kuten otsikostakin huomaa, se liittyy aiheeseen. Koska Suomeen iski heti alkukesästä helleaalto, päätin tehdä postauksen aurinkorasvasta. Okei, tässä kohtaa varmasti moni ajattelee, että ok sillä on tylsää. Mutta eikös kesästä oo tarkoitus saada hyviä muistoja eikä esim. ihosyöpää?
Oon tunnetusti mainosten uhri, ja tässäkin tapauksessa pettämätön sääntö toimii. Oon kyllästynyt normaaleihin (esim. Nivean) aurinkorasvoihin, jotka jättää tahmasiks ja haisee rasvalta beachin toiseen päähän. Not nice.
Tässä taannoin eräs ystäväni suositteli Hawaiian Tropic merkkistä aurinkorasvaa. Suunnistin siis välittömästi Sokokselle ja ostin itselleni tämän kehutun tuotteen.

Tuote ei ollut hinnan kiroissa, ehkä joku 11 e. Se tuoksuu kookokselle, eli kooksen ystävälle oiva tuote! Se myös kuivuu melko nopeesti eikä tuu semmosta ikävää  hei-olen-täynnä-aruinkorasvaa tunnetta.
Hawaiian Tropic pääsi heti näyttämään kyntensä, ja oon enemmän kuin tyytyväinen! En palanut, ja saatoin jopa ruskettua hieman, mikä on suuri ihme! Voin onnellisesti nostaa tälle aurinkorasvalle peukun ylös (Y).

P.S. haluun vielä plussana sanoa, että myös esteettinen puoli on pullossa kohdallaan.

3 comments:

Thank you <3