10/06/2013

Syysmasennus


Vaihteeksi kuvaa vähän Instagramin puolelta! 
Syysmasennus on iskenyt muhun ihan täysin. Mikään ei huivta, varsinkaan Suomessa oleminen. 
Kyllä tässä on nyt veistä haavassa käännetty, kun oon seuraillut kun puolet seuraamistani bloggaajista käy vuoron perään New Yorkissa. Minäkin haluun!! Kaihoisasti katson täällä omia matkakuviani ja itken itseni uneen :D Onhan tää Helsinkin aika big city, mutta eihän se mitään oo verrattuna New York Cityyn. Ehkä joskus vielä pääsen sinne uudestaan..  
Kunhan tästä koulukiireiltäni kerkeän niin aion kyllä ottaa Helsingin syksystä ilon irti. Aika vähän kerkeen itse keskustassa käymään ja se kyllä harmittaa, koska oma asuinalueeni ei ole sitä kauneinta Helsinkiä :D Mutta ehkä tässä joinan päivänä kerkeen kunnolla keskustaan nauttimaan elämästä!
Viime perjantaina kävin pitkästä aikaa kaupoilla siskoni kanssa. Tuntuu, että koko shoppaustaito on kadonnut, kun en oo pitkään aikaan muuta kun ruokaa ostanut :D On se opiskelijan elämä karua..
Taas on rankka viikko takana ja tänä iltana ajattelin keittää vähän teetä ja nauttia Sinkkuelämän tuomasta ilosta. Olettaen, että saan kaivertelevat koulujuttuni ensin tehtyä.. Perun sanin tekemisen kaipuusta :D 
Miten teillä on tapana hoitaa syysmasennusta?

// Total autumn depression has reached me. I don't really feel like doing anything, especially stay in Finland.. I'm watching the photos of my New York's trip and I'm basically crying. I wanna go there! 
Maybe some day..
I have a rough week behind me so in the evening I'm gonna drink some tee and watch Sex and the City. But that is, of course, if I get my school assignments ready.. 
So how do you deal with you autumn depression?

No comments:

Post a Comment

Thank you <3