3/18/2013

Red for Spring

Heipat taas pitkästä aikaa!
Kirjotukset tuli mun osalta suoritettua viime viikon perjantaina, joten nytten voin jälleen taas palata elämäni pariin. Alko jo tää eristäytyminen riittämäänkin :D Viikonloppu tuntu ihan oudolta, kun ei tarvinut lukea mitään. Siksipä vietin sen suurimakksi osaksi nukkuessa ja telkkarin äärellä. 
Tänään kuitenkin ryhdistäydyin ja uskaltauduin päivän valoon ulos ja kävin hoitamassa bisneksiä ja muun muassa tsekkaamaassa BikBokin! Enpä ole kiireiltäni sinne vielä ehtinyt, mutta nyt sekin asia on korjattu. Päätin myös palkita raskaan uurastukseni ja ostin itselleni pienoisen lahjan :) 

// Long time no seen! My school is now over and I have my life back :D Weekend felt so weird since I didn't had to do any school work. So I spent my weekend mostly sleeping and watching tv. But today I actually went out to do some business and I checked out the new store here: BikBok! It has been open since February, but I've so damn busy (and broke :D) that I haven't visited there til today.  Because I have worked so hard I bought myself a little gift :) 


Ajattelin ostaa jotakin värikästä kevään kunniaksi, kun tuntuu, että talvella tulee ostettua vaan neutraalin värisiä vaatteita. Noh, tämä on ainakin piristävän värinen :D 

// I wanted to buy something colorful since spring is coming. I figured that shirt will do the job :D Tässä paidassa oli myös superkivat yksityiskohdat! Ei tarvitse juuri muuta kaulaan laittaakaan, kun paidassa on tälläset härpättimet. 
Mitä teillä on ostoslistalla kevääksi? :) 


// I also like the details on this shirt. I don't have to wear anything on my neck since the details are so great. 
Do you have any "must buy" products for spring? :) 


XOXO

4 comments:

 1. Tosi kiva ja värikäs neule! Helppo varmaan vaan vetää päälle kun ei jaksa miettiä asua ja koruja sen kummemmin - ja silti näyttää kivalta ;)

  Mulla on uudet buutsit ainakin hakusessa, nykyiset uskolliset ovat *köh köh* äidiltä ryövätty ja varmaan yhtä vanhat kuin minäkin :D

  http://saaratikka.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Kiireisen aamun pelastus oikeen :D
   Mää oon löytäny skopunktenista ihan älyttömän kivoja (ja hyvän hintasia) kenkiä, laidasta laitaan, niin kantsii siellä ainakin käydä tsekkaamassa, jos löytyy sellanen liike sopivasti läheltä :)

   Delete
 2. kiva blogi sulla...liitynkin heti lukijaksi! :) itellä loppui kanssa kirjotukset tänään ja nyt on olo super-helpottunut! aivan ihanan neuleen oot ostanu ja sen oot ansainnutkin :>
  http://jepa-ilvu.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa, että tykkäät :) tervetuloa vaan lukemaan :D onneks olkoon, kirjotusten loppuminen on ihan juhlittava asia :D
   Kiitos :) Kyllä tollasen suorituksen jälkeen kaikki ansaitsee vähän lahjoja ;)

   Delete

Thank you <3